Contacteer Ons

Kennis

Hoe Plaats Je een Weddenschap bij Bingoal?

Hoe Plaats Je een Weddenschap bij Bingoal

Het plaatsen van een weddenschap bij Bingoal kan eigenlijk niet simpeler gemaakt worden. Letterlijk met 3 klikken, heb je al een weddenschap geplaatst op je favoriete team!

Plaats een weddenschap bij Bingoal: Stap voor stap

Stap 1. maak een account

Voordat je een weddenschap kan plaatsen dien je eerst een account aan te maken. Je vindt de stappen om een account bij Bingoal te maken hier. Als je de stappen hebt voltooid en geld hebt gestort, kan je overgaan op het plaatsen van een weddenschap.

Op de startpagina van Bingoal vind je al enkele wedstrijden die het meest populair zijn. Je hebt, in het geval van een voetbalwedstrijd, de mogelijkheid om meteen op de winnaar van de wedstrijd in te zetten.

Stap 2. Kies je sport en wedstrijd

Mocht je niet geïnteresseerd zijn in de wedstrijden die op de startpagina staan vermeld, kan je er ook voor kiezen om door alle andere beschikbare sporten te zoeken. De gebruiksvriendelijke website van Bingoal Nederland stelt je in staat om eenvoudig en snel door de verschillende sporten, wedstrijden en bijbehorende weddenschappen te bladeren.

Hoe plaats je een weddenschap bij bingoal

Je ziet alle sporten aan de bovenkant van je scherm. Op het moment dat je jouw favoriete sport hebt gekozen, verschijnen de verschillende landen of toernooien in het midden van het scherm. Je kan dan vervolgens per wedstrijd jouw favoriete weddenschap kiezen. Zo kan je voor een voetbalwedstrijd bijvoorbeeld op het totaal aantal doelpunten wedden of je kan inzetten op wie als winnaar van het veld zal afstappen. 

Stap 3. Kies jouw weddenschap en de inzet

Heb je eenmaal de weddenschap geplaatst dan kan je rechtsboven in je scherm de betslip vinden, waarop je al je geplaatste weddenschappen en bijbehorende quoteringen kan zien. Wanneer je de inzet verandert zie je ook direct de mogelijke winsten die je kan behalen

Hoe plaats je een weddenschap bij bingoal

Stap 4. Bevestig de inzet en geniet van de wedstrijd

Je kan ook weddenschappen combineren om zo nog meer winsten te behalen. Dit doe je door heel simpel op de knop ‘Combi’ te klikken. Ben je tevreden met alles? Bevestig de weddenschap, volg de wedstrijd en hoop dat je de weddenschap goed hebt voorspeld!