Contacteer Ons

Kennis

Hoe Maak Je een ZeBet Account?

Wedden365 5

Zebet.nl is sinds 1 maart 2021 toegankelijk voor Nederlandse sportliefhebbers die graag willen online wedden op hun favoriete sporten. De bookmaker is in het bezit van de gokvergunning van de KSA en is gebrand om de online sportsbook markt in Nederland te veroveren. Hieronder lees je wat je moet doen om een Zebet account te maken bij deze veelbelovende bookmaker.

Stappen voor het aanmaken van een ZeBet account

Meteen wanneer je je account aanmaakt zal je gevraagd worden om je identiteit te verifiëren voordat je verder kunt gaan.

Stap 1. Verifieer je identiteit 

Je kan er bij Zebet Nederland voor kiezen om je identiteit te verifiëren door direct jouw scans van je ID-kaart of paspoort handmatig te uploaden of je kan ervoor kiezen om dit middels MiTRUST te doen. Deze software zorgt ervoor dat al jouw informatie in veilige handen blijft en alleen doorgestuurd wordt aan ZeBet.

We raden je aan om gebruik te maken van de diensten van MiTRUST, aangezien het sneller en veiliger is.

Let op: Het is via ZeBet niet mogelijk om jezelf te identificeren met je rijbewijs. Alleen een paspoort en ID-kaart worden geaccepteerd.

Zebet account 2

Stap 2 – Verifieer je adresgegevens

Als je jouw identiteit hebt geverifieerd door de benodigde scans van je paspoort of identiteitsbewijs te uploaden, moet je jouw adres verifiëren. Dit wordt gedaan aan de hand van jouw account bij Tele2, KPN, Ziggo, Eneco of Simy. Ook dit is opvallend, aangezien veel andere bookmakers deze adresinformatie rechtstreeks van je bank opvragen.

Stap 3 – Geef je bankinformatie door

Als zowel je identiteit en adres zijn geverifieerd, is de volgende stap om je bankgegevens te verifiëren. Dit kan je doen door het bankrekening verificatie proces van Zebet te volgen of je kan een foto van je bankpas uploaden.

Let op: In beide gevallen moet je ervoor zorgen dat de naam op je ID documenten overeenkomt met de naam die op de bankrekening staat geregistreerd.

ZeBet account 3

Stap 4 – Kies een gebruikersnaam en wachtwoord

Als je eenmaal je identiteit, adres en bankrekening hebt geverifieerd kan je doorgaan met de laatste stap van het aanmaken van je ZeBet account. Hier word je gevraagd om een gebruikersnaam te kiezen en een wachtwoord in te stellen. Daarnaast is het hier ook mogelijk om een promotiecode in te vullen, waarmee je bijvoorbeeld een extra bookmaker bonus kan vrijspelen.

Stap 5 – Stel je limieten in

Net zoals bij elke andere legale Nederlandse bookmaker, is het ook bij het aanmaken van een ZeBet account verplicht om een aantal limieten in te stellen. We zien dat je de keuze hebt om de volgende limieten in te stellen.

  • Speeltijd: Stel het maximaal aantal uren in dat je per dag, week of maand kan spelen
  • Storting: Stel het maximale bedrag in wat je per dag, week of maand op je rekening kan storten
  • Saldo: Stel het maximale saldo op je speelrekening in. Alles hierboven zal automatisch uitbetaald worden.

Conclusie

Het aanmaken van een ZeBet account is afwijkend van veel andere bookmakers die we hiervoor hebben behandeld, waardoor het misschien ingewikkeld kan zijn. We zien echter dat de identiteit snel geverifieerd is en dat je binnen 10 minuten klaar bent om je eerste storting te maken. Dit is misschien iets langer dan je van andere bookmakers gewend bent, maar het is zeker de moeite waard.