Contacteer Ons

Kennis

Hoe Maak je een GG Poker Account?

Wedden365 5

GG Poker Nederland is onderdeel van het Good Game Network dat in 2014 is opgericht. In het begin richtte GG zich voornamelijk op Azië, maar ze zijn tegenwoordig ook terug te vinden in Europa. In 2021 is Nederland daar dus ook bijgekomen. In dit artikel gaan we dieper in over hoe het aanmaken van een GG Poker account in zijn werk gaat. Lees dus snel verder als je op het punt staat om met je te meten met de beste pokerspelers ter wereld! 

Stappen voor het aanmaken van een GG Poker account

De eerste stap om een account aan te maken bij GG Poker is door op de knop ‘registreer’ te klikken wanneer je wil inloggen.

GG poker account login-sign up

In de tweede stap moet je jouw land van herkomst, je e-mailadres, en je wachtwoord dat je wil gebruiken, invoeren. Tevens kan je aangeven of je promoties wil ontvangen en uiteraard dien je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden alvorens je naar de volgende stap in het aanmeldingsproces gaat.

In de derde stap kan je je eventueel aanmelden via iDIN. Dit is dezelfde dienst die je gebruikt om bij verzekeringsmaatschappijen of overheidsinstanties veilig in te loggen. Dit is een veilige manier om jouw bank informatie te delen daar de informatie door de bank wordt verschaft en niet door jou. Je kan er overigens ook voor kiezen om dit handmatig te doen en dus de iDIN stap over te slaan.

GG poker account sign up 2

Als je er niet voor kiest om een storting te maken, wordt er een bevestigingsmail naar je gestuurd om je account te verifiëren. Wanneer je jouw account heb geverifieerd, kan je direct beginnen met storten en spelen.

Een GG Poker account is gemakkelijk en snel aangemaakt

Wat ons opvalt met de andere online casino’s en bookmakers is dat je geen limieten hoeft in te stellen tijdens de aanmeldprocedure. Ook hoef je geen documenten zoals je paspoort of je rijbewijs te uploaden. Dit scheelt uiteraard veel tijd tijdens het registreren van een account. Let er wel op dat je dit nog altijd dient te doen voordat je je winsten wil uitbetalen. 

Kortom je hebt je registratie van je GG Poker account zeer snel voltooid. Je kan dus in heel korte tijd direct na je storting aan de poker tafel aanschuiven. En dat is waar het uiteindelijk toch om draait.