Contacteer Ons

Kennis

Hoe Kan je een Account Maken op NEObet?

Hoe kan je een account maken op neobet
Disclaimer: NEObet heeft al zijn activiteiten in Nederland per 1 Oktober 2021 gestaakt.
Het is momenteel dus NIET mogelijk om bij NEObet te wedden.
We raden je aan om in plaats daarvan een account te maken bij Bet365.
 

Per 1 oktober 2021 is het eindelijk zover: de opening van het virtuele wedkantoor NEObet in Nederland! Elke week weten duizenden sportliefhebbers over de gehele wereld de online website te vinden om op hun favoriete team te wedden. 

De virtuele opening mag zich weliswaar nog even op zich wachten, maar in dit artikel vind je alvast de stappen om een account te openen wanneer het zover is. 

Neobet website

Wanneer je nu ‘Neo.bet’ in je browser zou intypen, word je nog omgeleid naar de Engelse website. In oktober zal je daadwerkelijk naar de Nederlandse website van Neo.bet geleid worden.

Eenmaal op de website van NEObet zal je opmerken dat alles zeer overzichtelijk is weergegeven. Het voelt heel prettig aan voor je ogen. Dit geldt trouwens ook voor het proces om een account aan te maken op NEObet. 

Account maken op NEObet

Op de startpagina vind je rechtsboven de mogelijkheid om een account te registreren. Wanneer je op de woorden ‘Sign up’(registreer account) klikt, verschijnt er een nieuw formulier aan de rechterzijde van je scherm. Dit is ook te zien op de afbeelding hieronder. 

Hoe kan je een account maken op neobet

Gemakkelijk en veilig

Je dient je e mailadres, telefoonnummer, wachtwoord, land van herkomst en een eventuele promotiecode in te vullen om zo je account letterlijk binnen enkele minuten te registreren. Je hoeft dus niet direct al je persoonlijke informatie te delen. Ideaal en zeker zo veilig!

Het lijkt allemaal eenvoudig en eerlijk gezegd is het dit ook. NEObet doet er alles aan om ervoor te zorgen dat nieuwe spelers eenvoudig en snel een account kunnen registreren op de website. Als je op de knop ‘registreer’ hebt geklikt, ontvang je een bevestigingsmail die je dient te beantwoorden. Indien je ook dit met succes hebt uitgevoerd, is het tijd om de perfecte weddenschap af te sluiten en winsten te genereren!

Voor meer informatie over het aanmaken van een account op NEObet en een stap-voor-stap uitleg, raden we je aan om onze NEObet review te bekijken.

Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.