Contacteer Ons

Kennis

Hoe Kan Je een Account Aanmaken bij Bingoal?

account aanmaken bij bingoal

Voor Nederlandse gokkers is Bingoal een geweldig startpunt om direct sportweddenschappen te plaatsen. Vooral als je hun welkomstbonus ziet. De website is overzichtelijk en er is een groot aanbod van sporten en competities waarop je kan online wedden. In dit artikel gaan we dieper in op het account aanmaken bij Bingoal.

Account aanmaken bij Bingoal

Stap 1. Registreer
Het grote voordeel van Bingoal Nederland is dat alles zo overzichtelijk is. Je ziet bijvoorbeeld direct bovenaan de startpagina een knop ‘registreer’ die je direct naar het aanmeldingsformulier brengt.

Bingoal Registration 1

Stap 2. Persoonlijke informatie en limieten
Op dit formulier vraagt Bingoal je om je persoonlijke informatie in te geven. Wat heel handig is, is dat je een maximaal bedrag kan opgeven dat je wekelijks kan storten. Deze optie beschermt spelers tegen hunzelf. Het opmerkelijke is dat je verplicht bent om een limiet in te geven. Als je dus geen maximum wil ingeven dan raden wij je aan om een ongekend hoog bedrag in te vullen.

Je kan deze extra toevoeging in het registratieproces zien als een verlengstuk van het nieuwe CRUKS register waar spelers zichzelf kunnen uitsluiten van gok activiteiten op het internet.

Stap 3. Identiteit en bankrekening verifiëren

Wanneer je klaar bent, dien je jouw identiteit te verifiëren. Dit doe je door een scan van je paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs te uploaden. Nadat het document is gevalideerd door Bingoal, ben je klaar voor de volgende stap waar je bankrekening gecontroleerd wordt. 

Bingoal Registration 3

Stap 4. Maak een wachtwoord en accepteer de algemene voorwaarden

Ben je klaar met het invoeren alle gevraagde persoonlijke informatie en heb je jouw identiteit gevalideerd en bankrekening gevalideerd? Dan kan je tijdens de laatste stap aangeven of je op de hoogte wil blijven van de laatste Bingoal nieuwtjes en dien je ook nog even akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Stap 5. Zet geld in op je favoriete team

Na het voltooien van de laatste stap kan je direct je eerste storting doen door middel van iDeal. Hierna kan je beginnen met het plaatsen van weddenschappen op je favoriete team.

Conclusie

Al met al zijn we zeer te spreken over de het proces van het account aanmaken bij Bingoal. Je merkt aan alles dat ze het beste met hun spelers voor hebben. Dit zie je bijvoorbeeld aan de limieten die je jezelf kan opgeven om te zorgen dat het wedden op sport leuk blijft. Binnen enkele stappen heb je een account geregistreerd en voordat je het weet is je eerste weddenschap bij Bingoal een feit.