Contacteer Ons

Kennis

Hoe Kan je BetCity Voetbal Wedden?

Wedden365 5

BetCity heeft in oktober 2021 een Nederlandse gokvergunning gekregen van de KSA. Sindsdien hebben ze middels diverse advertenties de aandacht weten te trekken van voetbalminnend Nederland. Met name van de voetballiefhebbers die graag op de Eredivisie wedden. 

BetCity heeft sinds de opening van de Nederlandse kansspelmarkt een samenwerking met meerdere Eredivisie voetbalclubs aangegaan. Genoeg redenen voor ons dus om uit te leggen hoe BetCity voetbal wedden in zijn werk gaat.

Waar vind ik de BetCity voetbal weddenschappen?

Om alle verschillende voetbalweddenschappen in te zien, moet je eerst het sportsbook gedeelte van BitCity openen door op ‘sportsbook’ te klikken. Op de pagina die vervolgens verschijnt zie je bovenin de meest bekende weddenschappen. Je vindt ook de verschillende sporten netjes naast elkaar op een rij. De eerste sport in het rijtje is voetbal. 

BetCity voetbal wedden

BetCity voetbal topcompetities

Als je op ‘voetbal’ klikt dan zie je vervolgens de 14 topcompetities op een rij. Van de Eredivisie tot aan de Zwitserse Super League. Een vreemde eend in de bijt is de Australische A-League Heren. We hadden liever nog een andere Europese competitie zoals  de Turkse Liga in het rijtje zien staan. 

Vind jouw BetCity voetbal weddenschap

Als je verder op dezelfde pagina kijkt, zie je dat er meer dan 50 competities zijn waaruit je kan kiezen. Geen enkele belangrijke competitie ontbreekt. Als je vervolgens de wedstrijden voor een bepaalde competitie wil bekijken, klik je op de competitie om de verschillende weddenschappen per wedstrijd in te zien. 

We hebben hieronder de meest bekende voetbal weddenschappen op BetCity op een rij gezet:

Reguliere Speeltijd: Welk team wint de wedstrijd na de reguliere speeltijd?

Totaal Doelpunten – Worden er meer of meer dan een vastgesteld aantal doelpunten gescoord?

Beide Teams Scoren – Weten beide teams het net te vinden?

Dubbele Kans – Verhoog je kansen door op een overwinning en gelijkspel tegelijk te wedden

Rust – Wie gaat er aan de leiding tijdens de rust?

BetCity Eredivisie weddenschappen

Na de opening van de Nederlandse gokmarkt zijn veel liefhebbers van voetbalweddenschappen direct overgestapt naar BetCity. Gezien het ruime aanbod van internationale voetbalweddenschappen is dit geen verrassing. BetCity blinkt echt uit in hun aanbod van Eredivisie weddenschappen.

De reden hiervoor is dat de bookmaker zich wil profileren als het sportsbook met de beste Eredivisie weddenschappen. Ze kiezen er daarom voor om een hoger percentage van hun inkomsten uit te keren op Eredivisie weddenschappen, dan bijvoorbeeld bij de Premier League. Dit zorgt ervoor dat de odds voor BetCity Eredivisie weddenschappen vaak net wat gunstiger zijn dan de concurrentie.

Voeg je weddenschap toe aan je bet slip

Wanneer je jouw gewenste weddenschap gevonden hebt, klik je erop door het aan je betslip toe te voegen. Vervolgens kan je bepalen om het hierbij te laten of een zogenaamde ‘parlay’ te maken door meerdere weddenschappen aan je bet slip toe te voegen.

Daarnaast kan je het nog interessanter maken door een systeemweddenschap af te sluiten op meerdere wedstrijden. Wat je ook besluit, je zal merken dat BetCity wedden op voetbal eenvoudig en razendsnel gaat.

Betcity voetbal bet slip