Contacteer Ons

Kennis

Hoe Kan je Bet365 Voetbal Wedden?

Wedden365 5

Bet365 is ‘s werelds grootste online bookmaker die in 2021 besloot om de Nederlandse markt te veroveren. In oktober 2021 gaf de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA) Bet365 een gokvergunning om in Nederland hun deuren te openen. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Na enkele maanden actief te zijn in Nederland, kunnen we concluderen dat Bet365 hard op weg is om haar doel te bereiken. Sportliefhebbers hebben namelijk de overzichtelijke website weten te vinden om te wedden op hun favoriete sporten. In dit artikel kijken we specifiek naar hoe Bet365 voetbal wedden in zijn werk gaat.

Gebruiksgemak van Bet365 voetbal wedden

Net zoals de meeste online bookmakers draait het allemaal om snelheid en overzichtelijkheid. Je wil namelijk zo snel mogelijk je favoriete weddenschap vinden, voordat je de uitgelezen mogelijkheid mist om geld te winnen. Dit kan je alleen voor elkaar krijgen als je een overzichtelijke site hebt waarop je binnen enkele klikken je weddenschap bevestigd hebt. Bij Bet365 hebben ze hier duidelijk over nagedacht, want je kan met 3 klikken al een weddenschap plaatsen!

Waar vind ik de Bet365 voetbal weddenschappen?

Als je op voetbal wil wedden bij Bet365 dan zit je goed. De belangrijkste voetbalwedstrijden op dat moment worden namelijk direct op de startpagina getoond. Zo zie je ten tijde van bijvoorbeeld WK kwalificaties of een evenement zoals de Afrika Cup de wedstrijden op de startpagina. Als je liever wil online wedden op andere voetbalwedstrijden moet je in het sportmenu aan de linkerkant op ‘voetbal’ klikken.

Bet365 voetbal wedden

Bet365 voetbal topcompetities

Bij Bet365 kan je wedden op voetbalwedstrijden uit alle grote competities zoals de Engelse Premier League en de Duitse Bundesliga. Hiervoor is een speciale pagina genaamd ‘Europese topcompetities' in het leven geroepen. Hier kan je altijd makkelijk de eerstvolgende wedstrijden van de beste voetbalclubs van Europa vinden. Naast de topcompetitites kan je ook op de minder bekende competities zoals de nationale competitie van Malta wedden.

Kies jouw Bet365 voetbal weddenschap

Als je eenmaal je wedstrijd hebt gevonden waarop je wil wedden, kan je kiezen om voor de meest bekende weddenschap te gaan waarbij je inzet op winst van één van de teams of een gelijkspel. Bovendien heb je per wedstrijd gemiddeld nog eens 71 andere weddenschappen waarmee je kan winnen. Je kan dan denken aan ‘dubbele kans’, doelpuntentotaal, Asian Handicap en nog veel meer.

Bet365 Voetbal Specials
Naast de standaard weddenschappen biedt Bet365 ook bij elke voetbal wedstrijd zogenaamde ‘specials' aan. De specials zijn weddenschappen die niet zo vaak voorkomen of bijvoorbeeld heel specifiek zijn voor het verloop van de wedstrijd. Wij raden je aan om deze specials eens te bekijken, omdat er vaak interessante weddenschappen tussen zitten. Voor Bet365 voetbal specials kan je bijvoorbeeld denken aan:

  • Wint na achterstand
  • Wint en houdt de nul
  • Wint beide helften
  • Scoort in beide helften

Wat maakt Bet365 voetbal wedden zo goed?

We kunnen met recht zeggen dat Bet365 de beste Nederlandse bookmaker is voor het afsluiten van voetbalweddenschappen. Bet365 voetbal weddenschappen bieden vaak hogere odds dan de concurrentie, waardoor je net wat extra winst mee pakt als je de wedstrijd gelijk voorspelt. Daarnaast is de Bet365 app perfect voor het wedden op sport. Je krijg notificaties bij belangrijk gebeurtenissen en het werkt veel gemakkelijker dan in de browser.

Uitbetaling bij 2-0 voorsprong
Bet365 voetbal weddenschappen hebben een unieke feature waarmee de Engelse bookmaker zich onderscheidt van de concurrentie. Als een team met 2 doelpunten verschil voorstaat, wordt de weddenschap automatisch als winst uitgekeerd. Je hoeft dus niet te wachten tot het laatste fluitsignaal als je team met 2-0 voor staat! Al met al zijn deze voordelen genoeg om voetbal weddenschappen bij Bet365 te overwegen.

We zouden nog 4 pagina’s kunnen schrijven over alle mogelijkheden die Bet365 biedt op het gebied van voetbalweddenschappen, maar het is altijd beter om het zelf te ervaren. Lees daarom onze Bet365 review goed door en maak een account bij deze bookmaker!

Bet365 voetbal wedden