Contacteer Ons

Kennis

Hoe Kan je Bet365 Formule 1 Wedden?

Bet365 Formule 1

De Formule 1 was nog nooit zo populair in Nederland als nu. Met de kersverse wereldkampioen Max Verstappen, is Nederland omgetoverd tot een waar Formule 1 land.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De manier waarop onze landgenoot in de laatste wedstrijd in de laatste ronde het wereldkampioenschap wist te veroveren, was werkelijk fenomenaal en zal nog jaren besproken worden. Het aankomende seizoen belooft dan ook weer een waar spektakel te worden als Lewis Hamilton en Max Verstappen hoogstwaarschijnlijk weer gaan uitmaken wie wereldkampioen wordt in 2022. 

Je kan bij verschillende online bookmakers terecht om online op Formule 1 races te wedden. Bet365 Formule 1 weddenschappen is één van de keuzes die je hebt. De grootste online bookmaker ter wereld is sinds november 2021 actief in Nederland en is druk bezig om ook in Nederland de grootste te worden. Het enorme aanbod aan weddenschappen en de overzichtelijke website helpen natuurlijk mee aan dit succes. 

Waar kan ik Bet365 F1 wedden?

Als het aankomt op Bet365 Formule 1 weddenschappen dan zal het geen verrassing zijn dat je deze heel snel en eenvoudig kan plaatsen. Door op de sport ‘Formule 1’ aan de linkerkant van het scherm te klikken, krijg je direct toegang tot alle beschikbare weddenschappen voor zowel het seizoen en de races. 

Bet365 Formule 1

Bet365 Formule 1 seizoensweddenschappen

Voorafgaand aan het seizoen kan je inzetten op wie uiteindelijk het constructeurs kampioenschap gaat winnen en welke coureur zich aan het einde van het seizoen wereldkampioen mag noemen. Inzetten kan heel gemakkelijk door op de quotering naast de coureur of de constructeur te klikken en de weddenschap wordt direct aan je bet slip toegevoegd. 

Bet365 Formule 1 Grand Prix weddenschappen

Per Grand Prix kan er ook ingezet worden. Je kan natuurlijk kiezen om voor de winnaar van de race te gaan. Je klikt op de quotering naast de winnaar en de weddenschap staat in je betslip. Je kan bijvoorbeeld inzetten op wie het podium zal halen. Je kan zelf het podium voorspellen of je kan kiezen van een voorspelling van het podium die is samengesteld door Bet365. 

Naast bovenstaande weddenschappen zijn er nog tientallen andere Bet365 Formule 1 weddenschappen. Deze worden vaak pas een tijdje van te voren beschikbaar gemaakt, dus houd de F1 pagina van Bet365 goed in de gaten voor en tijdens het Grand Prix weekend.

Conclusie

Het maakt niet uit hoe of waarop je een Formule 1 weddenschap plaatst bij Bet365. Of het nu via de app of via de mobiele website is. Je kan er gerust op zijn dat je binnen enkele klikken je betslip bevestigd hebt.