Contacteer Ons

Kennis

Hoe Kan je Bet365 Darts Wedden?

Wedden365 3

Bet365 is één van de grootste online bookmakers van de wereld. Ze hebben weddenschappen voor werkelijk elke denkbare sport in hun aanbod. Natuurlijk kan je er weddenschappen plaatsen op bijvoorbeeld voetbalwedstrijden, tenniswedstrijden en basketbalwedstrijden.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Maar wist je ook dat Bet365 Darts weddenschappen aanbiedt? Nee? Wees niet getreurd, want hieronder leggen we je uit hoe je bij Bet365 darts kan wedden en welke weddenschappen je precies kan verwachten binnen deze sport.

Hoe vind ik Bet365 dartsweddenschappen?

Om het overzicht van de verschillende dart weddenschappen op Bet365 in te zien, moet je eerst aan de linkerkant van je scherm op de ‘Darten’ klikken. Vervolgens worden dan alle beschikbare dart weddenschappen per evenement in het midden van je scherm getoond. Vervolgens kan je nog een level dieper gaan om de quoteringen voor de weddenschappen in te zien. We begrijpen dat het misschien onduidelijk klinkt. Daarom leggen we dit uit met behulp van een voorbeeld.

Bet365 darts

Voorbeeld van Bet365 darts wedden

Voor het PDC Darts evenement ‘The Masters’ kan je ervoor kiezen om in te zetten op wie in een wedstrijd de meeste 180’s gooit, wie de eerste 180 gooit, wie de hoogste finish uitgooit, of wie simpelweg het gehele evenement wint.

Je kan ervoor kiezen om eerst de soort weddenschap te selecteren uit het menu wat je onderaan het scherm kiest, om vervolgens de wedstrijd te kiezen. 

Je kan ook een wedstrijd aanklikken en dan alle beschikbare weddenschappen voor deze wedstrijd bekijken. Dit is de beste manier, omdat je zo beter overzicht hebt van de verschillende weddenschappen per wedstrijd.

De beste Bet365 darts weddenschappen

Bet365 biedt meer dan 20 weddenschappen per wedstrijd aan. Hieronder hebben we de meest bekende weddenschappen voor je op een rij gezet:

  • Wedstrijd – Winnaar: Wie wint de wedstrijd 
  • Meeste 180’s: Wie gooit de meeste 180’s in een wedstrijd
  • Totaal 180’s: Gooit een darter meer of minder dan het aangegeven aantal 180’s
  • Hoogste finish: Wie gooit de hoogste finish uit
  • Handicap: Je geeft een van de darters een virtuele voorsprong of achterstand, om de weddenschap spannender te maken. Lees verder om meer over handicap weddenschappen te leren.

Kijk live darts bij Bet365

In 2022 is het voor Nederlanders minder gemakkelijk geworden om darts op TV te kijken, aangezien RTL 7 de uitzendrechten is kwijtgeraakt. Op de website of app van Bet365 kan je via de live stream alle darts wedstrijden van PDC toernooien gratis bekijken.

Voorwaarden Bet365 darts live stream
Voor het bekijken van de live stream moet je minstens  €0.01 op je account hebben staan of in de laatste 24 uur een weddenschap hebben geplaatst. Dit is een van de grootste voordelen van Bet365, zeker nu darts niet meer gratis op TV wordt uitgezonden in Nederland.

Als je dus een dart liefhebber bent die graag een weddenschap plaatst en de wedstrijden kijkt dan is Bet365 zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!