Contacteer Ons

Voorspellingen

SC Heerenveen vs Feyenoord Voorspelling

SC Heerenveen vs Feyenoord
SC Heerenveen vs Feyenoord Voorspelling
Aftrap: Woensdag 22 December, 18.45 uur – Abe Lenstra Stadion, Heerenveen

SC Heerenveen vs Feyenoord: Onze Voorspelling

Op woensdag 21 december zal Feyenoord de laatste wedstrijd van het kalenderjaar 2021 afwerken op bezoek bij SC Heerenveen. De Rotterdammers staan na een uitstekende eerste seizoenshelft in de top 3 samen met PSV en Ajax. Feyenoord zal in Heerenveen een overwinning nodig hebben om in de top mee te blijven doen. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Heerenveen vinden we terug op de 9e plaats in de Eredivisie en zal thuis dus in de laatste wedstrijd van 2021 willen winnen om de aansluiting met de subtop niet te verliezen. 

Het belooft dus een open wedstrijd te worden waarin alles mogelijk is. De edities van Heerenveen – Feyenoord staan altijd garant voor goals. In de laatste 3 jaar wisten beiden ploegen het net te vinden bij iedere ontmoeting. 

SC Heerenveen Teamnieuws
SC Heerenveen wist zich afgelopen week te verzekeren van een plaats bij de laatste 8 in de KNVB beker door van de amateurclub ‘De Treffers’ te winnen. Daarvoor werd er tegen Sparta gelijk gespeeld, gewonnen van Sparta en wederom gelijk gespeeld. 

De Friezen hebben met name moeite met scoren. Er werd maar 18 keer gescoord in 16 wedstrijden. Dat is het laagste aantal van alle teams in het linkerrijtje van de Eredivisie. 

Het zal een speciale wedstrijd voor Sven van Beek worden daar hij 8 seizoenen onder contract stond bij de Rotterdammers. Nu zal hij er alles aan doen om Feyenoord van het scoren te houden. 

Feyenoord Teamnieuws
Feyenoord heeft, in vergelijking met Heerenveen, minder problemen met het scoren van goals. De ploeg van Arne Slot heeft al 39 goals gemaakt en met Justin Bijlow terug op doel is de achterhoede dit seizoen moeilijk te passeren. 

De uitschakeling in de beker vorige week kan gezien worden als het enige smetje op de eerste seizoenshelft van Feyenoord. Ze wisten zich namelijk eenvoudig te kwalificeren voor de Conference League in het begin van het seizoen. Vervolgens is Europese overwintering ook veiliggesteld en draait de club uit Rotterdam-Zuid keurig mee in de top van de Eredivisie. 

Tegen Heerenveen zal Feyenoord met de sterkste 11 aantreden en zorgen dat de laatste 3 punten van 2021 terug richting Rotterdam gaan.

Onderlinge Resultaten
De eerste wedstrijd van het seizoen werd door Feyenoord gewonnen met 3-1 in de Kuip. Dit was in September eerder dit jaar. Vorig seizoen wist Heerenveen met 3-0 thuis te winnen mede dankzij een goal van Joey Veerman. 

Onze Wedtips voor SC Heerenveen vs Feyenoord

Feyenoord zal als favoriet aan de wedstrijd beginnen. Wij denken wederom dat beide teams zullen scoren ook al heeft Heerenveen nog niet zoveel gescoord dit seizoen. Uiteindelijk zal het verschil in de tweede helft gemaakt worden, nadat beiden ploegen met een gelijkspel de rust zullen opzoeken. Tot slot denken we dat Bryan Linssen wederom het net zal vinden. Daarom zou je ook kunnen denken aan een pre-pack op BetCity.

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.72)

🥅 Rust resultaat: Gelijkspel (2.35)

⚽ Totaal doelpunten: meer dan 2.5 doelpunten (1.71)

Of je kan natuurlijk kiezen voor een pre-pack gaan:

🏆 Feyenoord wint en Bryan Linssen scoort ten minste 2 keer (9.00)

Odds via BetC;ity