Contacteer Ons

Voorspellingen

SC Heerenveen vs Ajax Voorspelling

heerenveen vs ajax

De interlandperiode is achter de rug en het is weer tijd voor de Nederlandse eredivisie. Dit weekend gaat de koploper Ajax op bezoek in Friesland bij de middenmotor Sc Heerenveen. De Friezen wisten voor de interlandperiode in Zwolle met drie punten terug naar Friesland te keren. Ajax zette hun winnende serie voor de interlandbreak voort en versloeg Den Haag met 5-0 in de Johan Cruijff Arena.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SC Heerenveen vs Ajax: Onze Voorspelling

Heerenveen Teamnieuws

Heerenveen heeft nagenoeg een fitte selectie. De ploeg van Johnny Jansen mist alleen Pawel Bochniewicz en Rodney Kongolo.

SC Heerenveen weet hoe het is om te scoren. Ze wisten namelijk het net te vinden in elk van hun laatste 6 wedstrijden. Iedereen die Heerenveen een warm hart toedraagt zal hopen op een vervolg, maar de statistieken spreken niet in het voordeel. Heerenveen wist de afgelopen 24 competitieduels niet van Ajax te winnen. Ze zullen er zeker alles aan doen om een einde aan de reeks te maken.

Ajax Teamnieuws

Ajax kan nog altijd niet beschikken over Sean Klaiber die nog steeds herstellende is van een knieblessure. Daarnaast is ook de keeper Maarten Stekelenburg niet in staat om het doel te verdedigen. Remco Pasveer zal hoogstwaarschijnlijk zijn plaats weer innemen.

Ajax is al 18 uitwedstrijden in de Eredivisie ongeslagen en de ploeg van Erik ten Hag zal ook ongeslagen willen blijven in Friesland.

Onderlinge Resultaten

Ajax heeft door de jaren heen een uitstekende staat van dienst tegen Heerenveen en de afgelopen seizoenen hebben ze elk van hun laatste vijf competitie- en bekerwedstrijden tegen de gastheren van zondag gewonnen. Een paar weken geleden stopte Ajax het KNVB Beker avontuur van SC Heerenveen door met 3-0 te winnen in het Abe Lenstra Stadion.

Ajax heeft nu drie of meer doelpunten gemaakt in al hun laatste tien wedstrijden tegen Heerenveen en we verwachten dit weekend meer van hetzelfde.

Onze wedtips voor SC Heerenveen vs Ajax

Sc Heerenveen kan aanstaande zaterdag in staat zijn om het Ajax lastig te maken, maar gezien de kwaliteit in de selectie van de Amsterdammers denken wij dat Ajax vrij gemakkelijk met 1-3 van Heerenveen zal winnen.

Voor winst van Ajax op Heerenveen krijg je bij BetCity 1.26x je inzet. Mochten er inderdaad meer dan 3.5 doelpunten gescoord worden, dan kan je rekenen op odds van 1.84.

Aftrap: Zaterdag 16 Oktober, 18.45 uur – Abe Lenstra Stadion, Heerenveen