Contacteer Ons

Slots

Hanzo’s Dojo

 

Laat de innerlijke krijger in je los met deze oosterse slotmachine van Yggdrasil. Hanzo’s Dojo heeft een RTP van 96.1% en een medium volatiliteit. Het aantal winlijnen staat op 25+1 (in de extra horizontale rol), welke maximaal 3000x je inleg op kan leveren. De minimale inleg is €0,10 en de maximale inleg is €200. De slot kent wilds en scatters en Hanzo spins.

Hoe ziet de Hanzo's Dojo gokkast eruit?

Hanzo’s Dojo is een gokkast met een Aziatisch thema, maar deze keer gaan we niet naar China, maar naar Japan. Op de achtergrond zien we het avondrood en we zien een groene en roze boom langzaam in de wind wiegen. De voorgrond is de dojo zelf, die veel wegheeft van een Oosterse tempel. Aan de iconen te zien worden in de dojo sumoworstelaars, samurai, ninja’s en Geisha’s getraind.

Uiterlijk
Op de bovenverdieping van de dojo vinden we een extra rol met drie iconen. Deze is goed in het geheel verwerkt en past ook precies bij de rest van het spel. Op visueel gebied moeten we concluderen dat Hanzo’s Dojo helemaal in orde is.

Muziek en geluid
De muziek van de slot is traditioneel Japans met Westerse invloeden, welke duidelijk uit actiefilms als Kill Bill zijn gegrepen. Hoe dan ook, de muziek blijft trouw aan wat het thema wil laten zien en dat kunnen niet heel veel slotmachines zeggen tegenwoordig. Niet alleen de muziek, maar ook de geluidseffecten zijn helemaal in stijl van de slot en ook hierover zijn we erg tevreden.

Hoe wordt de Hanzo's Dojo slot gespeeld?

Het is in Hanzo’s Dojo de bedoeling om winlijnen van links naar rechts te scoren op de 5 rollen met elk 3 iconen. Naast dat de wild en scatter je daarbij helpen, kan ook de extra rol op de bovenverdieping goed van pas komen. Deze geeft je namelijk kans op mooie extra’s of grotere winlijnen.

Besturing
De layout van de slot is mooi geïntegreerd in het spel en bevindt zich voornamelijk in de trap die naar de dojo zelf leidt. In het midden zien we de spinknop met aan weerszijden de MaxBet en autopspin knop. Aan de linkerkant kan je je inleg instellen en aan de rechterkant zie je je saldo. Alle andere opties zitten achter het plusje aan de linkerkant verstopt.

Iconen
De iconen zijn van hoog naar laag, de sumoworstelaar, de samurai, de geisha, de ninja, de roze boom, de blauwe S, de paarse swirls en de groene golf. We zijn erg blij om weer eens een gokkast zonder kaarticonen te zien. Yggdrasil heeft ervoor gezorgd dat alles geheel in thema blijft.

hanzo's dojo

Bonussen

Zoals we van Yggdrasil gewend zijn, zit Hanzo’s Dojo ook weer boordevol unieke bonussen en extra opties. Deze kunnen getriggerd worden in het standaardspeelveld, maar ook in de ‘rooftop slot’.

Rooftop slot
De drie iconen boven het speelveld worden ook wel de ‘rooftop slot’ genoemd. Als je hierin een wild draait, zakt deze naar beneden en zal de hele rij in de standaardslot vullen. 

Als je drie ‘Hanzo’s’ in de rooftop slot weet te draaien, zal je 3 free spins krijgen waarbij de middelste 3 rollen gevuld zijn met een 3×3 icoon voor extra hoge winlijnen.

Free Spins
De scatters in deze gokkast zien eruit als een gong met +3 free spins in het scherm. Als je hier drie van weet te draaien, krijg je dus 9 free spins toegekend. Alle free spins symbolen die in de rooftop slot tevoorschijn komen geven je recht op nog eens 4 extra free spins. Tijdens deze free spins modus wordt het midden ook weer bedekt door een groot 3×3 symbool.

Boosters
In de rooftop slot kan je 5 verschillende free spins boosters krijgen, welke allemaal een andere functie hebben. Alle boosters kunnen je extra winst of extra spins opleveren en kunnen eindeloos opnieuw gedraaid worden.

  • +2 Extra free spins
  • Win both ways: winlijnen worden van links naar rechts en rechts naar links gemaakt
  • 3×3 symbol nudge: het 3×3 symbool wordt vervangen
  • x2 Multiplier
  • Wild 5th reel: De gehele vijfde rol wordt bedekt met wilds

Ons oordeel over de Hanzo's Dojo slot

Hanzo's Dojo is een welkome afwisseling in de slots met Aziatisch thema. Het is leuk om een keer een Japanse gokkast te zien in plaats van een Chinese, waarbij de muziek en vormgeving ook nog eens tot in de puntjes uitgewerkt is.

De bonussen en extra's zijn, zoals we van Yggdrasil gewend zijn, weer veelvuldig aanwezig. Hierdoor blijf je lang doorspelen, omdat je graag blijft afwachten wat alle bonussen precies inhouden. We kunnen concluderen dat Hanzo's Dojo gewoon een goede gokkast is waar je zeker veel plezier aan zult beleven!