Contacteer Ons

Slots

Hall of Gods

 

Hall of the Gods van NetEnt heeft een RTP van 96.5%, hoge volatiliteit en 20 winlijnen op 5 rollen met 3 iconen. De minimale inleg is €0,20 en de maximale inleg is €50.  Naast de wild en scatters heeft Hall of Gods slot ook een ongelimiteerde jackpot.

Hoe ziet Hall of Gods slot eruit?

De eerste seconde dat Hall of Gods op het scherm verscheen viel meteen op dat de tekeningen van uitstekende kwaliteit zijn.

Op de achtergrond zien we in eerste instantie twee besneeuwde bergen en verder niks. Zodra de rollen beginnen te draaien, zie je echter een boot die de strijd aangaat met een zee serpent of iets dergelijks. 

Uiterlijk
De voorgrond bestaat uit een mooi getekende slotmachine, waar alle goden en het “speelgoed” wat ze gebruiken om god te spelen op vertoond worden. De animaties van de winlijnen zijn aan de magere kant, maar dat mag de pret niet drukken. De zeedraak als expanded wild heeft ook een speciale animatie

Muziek en geluid
Hoe mooi de kast is, hoe verachtelijk de geluiden zijn van de kast. Het rollen van de kast lijkt nergens op, en hoe dichter je bij free spins komt, hoe erger het wordt. De bonustoeters bij het behalen van een scatter icoon zijn hopelijk niet wat de ware geluiden uit de mythologie, want wij hadden ons er wel iets anders bij voorgesteld. 

Waarom hebben we het niet over de muziek van de machine? Omdat er helemaal geen muziek aanwezig is. Het enige wat in de buurt komt, is een ruis die het geluid van de wind op zee moet nabootsen.

Hoe wordt Hall of Gods gespeeld?

Het spel speelt net als bijna en alle andere spellen van links naar rechts en draait om het vergaren van zoveel mogelijk winlijnen. Er zijn ook nog een aantal jackpots in het spel, waar we later meer over vertellen. We vinden een scatter en een wild icoon, welke de neiging heeft om de hele derde rol te vullen, maar hij kan op de 2e, 3e en 4e rol verschijnen. 

Iconen
De iconen van het spel zijn in aflopende volgorde, Odin, Thor, Freya, Loki en Idun, met hun toebehoren; de ring, de hamer, de ketting, de sikkel en de appels.

Besturing
De layout van het spel is relatief simpel, met van rechts naar links de coin waarde selector, de max bet knop, de spinknop, de autoplay knop en de level selector. Daarnaast vinden we de “i” knop voor informatie over de machine en uitleg over het spel.

hall of gods

Bonussen van Hall of Gods slot

Zoals eerder al gezegd zijn er drie extra’s in dit spel, de wilds, de jackpot en de scatter. De wild hebben we al besproken, dus dan blijft de bonus en de scatter over. 

Progressive Jackpot
De bonus geeft bij 3 of meer iconen recht op de bonusronde van het spel. Tijdens deze ronde, is er de mogelijkheid de Mini, Midi of Mega Jackpot te winnen, welke afhankelijk van de hoogte van de inleg aangepast wordt. Ook als je met een lage inleg speelt valt zelfs de mini jackpot nog aardig hoog uit.

Free spins
De scatter geeft bij 3 of meer iconen recht op free spins. Als je 3 draait krijg je er 10, bij 4 krijg je er 15 en bij 5 krijg je er 20. Tijdens de free spins worden al je winsten met een x3 multiplier vermenigvuldigd. Hierbij geldt ook dat er extra free spins worden toegekend als je weer meer dan 3 scatter draait.

Ons oordeel over Hall of Gods

Degene die meer reviews van ons hebben gelezen, weten nu onderhand dat het bij ons om het totaalplaatje gaat en niet alleen om de speelbaarheid. De muziek heeft voor ons zeker niet bijgedragen aan het speelplezier, iets wat we niet gewend zijn van NetEnt kasten.

Het spel zelf is erg solide en visueel ziet het er allemaal gelikt uit. Ook qua bonussen hebben we niks te klagen. De wilds komen veel voor en de free spins geven een interessante x3 multiplier waardoor we lang door zijn blijven spelen.