Contacteer Ons

Kennis

Hoe Werken Halftime en Fulltime Voetbalweddenschappen?

halftime en fulltime voetbalweddenschappen

Gedurende de laatste jaren winnen halftime en fulltime voetbalweddenschappen steeds meer aan populariteit onder gokkers. Ze brengen een nieuw perspectief op sportweddenschappen en een groot aantal mogelijkheden om geld te winnen. 

In dit artikel lees je alles over halftime en fulltime voetbalweddenschappen, enkele voorbeelden en de toegevoegde waarde voor die het voor jou heeft. 

Halftime weddenschappen

Bij een halftime weddenschap draait alles om het resultaat van een wedstrijd na 45 minuten. Er zijn veel variaties in halftime weddenschappen en ze zijn afhankelijk van de score die na 45 minuten (plus blessuretijd) op het scorebord te zien is. Je kan een halftime weddenschap plaatsen op de eerste helft of de tweede helft van een wedstrijd. Hierover volgt later meer.

Voorbeeld Halftime weddenschap

De weddenschap voor de eerste helft houdt in dat je inzet op het resultaat in de rust. Je kan bijvoorbeeld zeggen dat AJAX aan de leiding gaat tegen PSV in de rust. Of je kan denken dat beide teams met een gelijkspel de thee gaan opzoeken. Het grote voordeel van de halftime weddenschap is dat je niet afhankelijk bent van het resultaat na het laatste fluitsignaal. Je weet immers bij rust al of je gewonnen hebt of niet. 

Een fulltime weddenschap is in principe hetzelfde met het verschil dat je de einduitslag voorspelt. Je dient dus de gehele wedstrijd uit te zitten voordat je weet of je gewonnen hebt.

Halftime en fulltime voetbalweddenschappen combineren

Tot slot is er ook de halftime/ fulltime weddenschap. Bij dergelijke weddenschappen dien je een voorspelling te doen voor de stand bij rust en de stand na 90 minuten. Voor AZ – Feyenoord kan je bijvoorbeeld zeggen dat het bij rust gelijkstaat en dat AZ uiteindelijk wint. Je dient dan beide voorspellingen goed te hebben om te winnen. Dit is natuurlijk lastiger dan het plaatsen van één weddenschap, maar de quoteringen zijn ook veel hoger.

De voordelen

De voornaamste reden waarom halftime en fulltime voetbalweddenschappen zo populair zijn, is omdat de quoteringen aantrekkelijker zijn en je meerdere weddenschappen per wedstrijd kan plaatsen. Als je bijvoorbeeld het resultaat tijdens de rust van Ajax – PSV verkeerd hebt, kan je nog een halftime weddenschap plaatsen voor de tweede helft om zo toch je winsten binnen te halen. 

Zoals je ziet zijn er heel verschillende mogelijkheden met halftime en fulltime weddenschappen bij voetbal. Ze zijn allemaal beschikbaar bij Bet365 Nederland en bieden je nog meer kansen om grotere winsten te behalen!