Contacteer Ons

Slots

Grim Muerto

Dit spel uit 2018 van Play ’n Go heeft 5 rollen met elk 3 iconen, wat goed is voor een RTP van 96% en 20 winlijnen. Grim Muerto heeft een hoge volatiliteit en betaalt daardoor tot maximaal 250.000 coins uit. De minimale inleg van de slot is €0,20 en de maximale inleg bedraagt €100 euro. Het spel beschikt over wilds, scatters en een ‘tweede kans’-functie.

Hoe ziet Grim Muerto slot eruit?

De kast is overduidelijk gericht op twee dingen: mariachi, maar ook Los Muertos, beter bekend als de dag van de doden. Een combinatie van die twee is ook niet heel zeldzaam, maar we zien hier dat het behoorlijk goed is uitgewerkt.

Uiterlijk
Op de achtergrond zien we duidelijk Mexicaanse kunst op een muur en het spel zelf zit in een soort houten kast uit die regio. De rollen zijn erg indrukwekkend met hun fijn bewerkte lijnen op de achtergrond. De kaarticonen hebben dezelfde lijnen op de hun achtergrond en zien er mooi uit. De doodskoppen zijn leuk getekend en hebben een vleugje humor in zich. Het visuele gedeelte is zoals we verwachten van Play ‘N Go weer tot in de puntjes verzorgd! 

Muziek en geluid
Er is niks leukers om een goede mariachi band bij je te hebben als je op vakantie bent in Mexico. De ondode Mariachi van Grim Muerto blijven voorgoed toeteren, maar dat maakt de spelervaring juist compleet. 

De muziek staat niet te hard en is doorlopend, wat op zich al een compliment waard is. Elke mariachi maakt zijn eigen geluid, net als dat de rollen andere geluidseffecten hebben. 10 Punten voor de muzikale ondersteuning!

Hoe wordt Grim Muerto slot gespeeld?

De slotmachine werkt met 20 winlijnen van links naar rechts. Er is een scatter en een wild in het spel, welke je verder kunnen helpen met het winnen van de prijzen. De scatter dient drie keer gerold te worden voor deze free spins geeft. Als je 2 scatters rolt krijg je een “second chance” waarbij je op de Mariachi moet klikken. Deze geven je een geldprijs of de ontbrekende scatter, waardoor de free spins starten. Een leuke extra!

Marco Siniestro
Over de kast, loopt ook een gouden rand , welke elke beurt de achtergrond van een enkele rol goud kleurt. Komt een wild op de gouden rol, zal deze zich over de hele rol uitbreiden, wat een flink aantal winlijnen op kan leveren. 

Iconen
De iconen van het spel zijn in aflopende volgorde, de  gitaar wild, de rode, blauwe, groene en rode mariachi skeletten en de A, K, Q, J, 10 kaart iconen. In de free spins, is er ook nog een kaars, welke extra free spins uitkeert.

Besturing
De layout van de slotmachine is van rechts naar links, de paytable, autoplay, spinknop, MaxBet knop, coins selector en de coin waarde selector. Boven de coin selector en de MaxBet knop, vinden we een displaytje welke wanneer nodig informatie vertoont.

grim muerto

Bonussen

Zodra je de 3 scatters weet te bemachtigen, kom je in de free spins rondes terecht. De free spins beginnen met 10 gratis draaien aan de gokkast. Als je het bovengenoemde kaarssymbool tijdens de free spins 1 of 2 keer draait worden er respectievelijk 3 of 6 extra gratis spins toegekend.

Tijdens de free spins wordt één van de vier mariachi omgetoverd tot een extra wild, waardoor je nog meer kans op winlijnen maakt. Daarnaast beslaat de gouden ‘Marco Siniestro’ rol tijdens de gratis spins niet 1, maar 2 tot 5 rollen. Dit betekent dus dat wilds op al deze rollen zich over de hele rol uitbreiden. Vooral dit laatste gegeven kan je extreem hoge winsten opleveren!

Ons oordeel over Grim Muerto

We kunnen ons niet herinneren dat we ooit een slecht oordeel hebben gehad bij een Mexicaanse mariachi gokkast. Grim Muerto is hierop zeker geen uitzondering, want op een of andere manier heeft de gezellige uitstraling ons het spel in gezogen. De vele extra opties, van free spins tot second chance en expanded wilds geven je de motivatie om lang door te blijven spelen.

Grim Muerto is een zeer complete gokkast met een leuk thema en uitdagende extra's die garant staat voor veel speelplezier. Test hem hierboven gerust even uit of speel hem voor echt geld in een online casino!