Contacteer Ons

Slots

Gonzos Quest

 

Gonzos Quest van NetEnt is misschien wel de populairste slot allertijden. Wij nemen de slot hier voor je onder de loep! Een RTP van 96% en een medium volatiliteit op 20 winlijnen, geven meer dan genoeg uitdaging om veel te willen spelen. De minimale inleg van €0,20 tot de maximale inleg van €50 geven je de ruime mogelijkheid om je eigen budget te kiezen. De gokkast beschikt over wilds en multipliers die voor grote prijzen zouden moeten zorgen.

Hoe ziet Gonzos Quest slot eruit?

Het lijkt alsof we net door de jungle zijn gelopen om bij een poort uit te komen, die in de verte een tempel laat zien. Vrij aannemelijk is dat dit de gouden stad Eldorado is, omdat de tempel ook van goud is. De tempel fungeert trouwens ook als bonusronde van het spel.

Uiterlijk
De voorgrond is de ingang van waar we samen met de goed geanimeerde Gonzo ons best doen om de tempel te bereiken, maar er moet wel om gespeeld worden. De iconen zien er top notch uit en passen helemaal bij wat we zouden kunnen verwachten van deze stad. Leuk feit is dat Gonzo behoorlijk goede moves heeft als er een kleine overwinning gevierd wordt, waar we zouden denken dat Gonzo niet alleen een ontdekker is, maar ook tijdreiziger. Bij grote winsten worden er leuke animaties getoond en loopt Gonzo helemaal over het scherm Alles ziet er leuk uit!

Muziek en geluid
De muziek is geroezemoes van de jungle en haar fluitende beestjes. De focus voor het geluid wordt hier helemaal naar de kast zelf geduwd en dat is ook uitermate goed gelukt. Gonzos Quest gebruikt kleine pingeltjes voor overwinningen en de blokken vallen met een aangenaam geluid. Op geen enkel moment heeft het geluid ons gestoord.

Hoe wordt Gonzos Quest gespeeld?

Het spel laat 5 rijen van 3 blokken per keer vallen en als er niks te halen valt, vallen deze onder uit de kast en komen er nieuwe blokken voor in plaats. De winlijnen ontploffen en waar nodig, vallen er nieuwe blokken voor in de plaats. Komen hier weer nieuwe winlijnen uit, dan zal het hele riedeltje weer opnieuw beginnen tot er geen winlijnen meer gemaakt kunnen worden. 

Leuk feit is dat elke keer als er een extra winlijn gescoord wordt in een beurt, hier een multiplier van x1 tot x5 voor staat. In de free spins mode is dat zelfs van x3 tot x15. 

Besturing
De layout van de kast is eenvoudig en ook deze past helemaal in de stijl van de rest van het spel. In het midden zien we de spinknop met aan weerszijden de autoplay en MaxBet knop. Aan de rechterkant kan je je inleg selecteren en zie je het saldo. Aan de linkerkant kan je tot slot nog het betlevel selecteren en alle informatie over de kast vinden.

Iconen
De iconen van de machine zijn in aflopende waarde de zilvergouden kop, de groengouden kop, de bronzen kop en de bronzen kop, daarna komen de bruinstenen kop, de roodstenen kop en de blauwstenen kop.

Gonzos quest (1) (1)

Bonussen

De wilds in Gonzos Quest fungeren hetzelfde als in elke andere gokkast. Ze kunnen namelijk elk symbool vervangen en daardoor je winlijnen uitbreiden.

Free Spins
Het gouden kompas fungeert als scatter symbool en geeft je recht op free spins. Let wel op dat je er minimaal drie van moet hebben en dat ze ook een winlijn moeten vormen, anders wordt de free spins ronde niet geactiveerd. Je krijgt meteen 10 free spins, maar dit aantal kan flink worden uitgebreid door meer scatters te scoren tijdens de free spins. Onze ervaring leert dat dit al snel hoge winsten kan opleveren!

Ons oordeel over Gonzos Quest

Dit is niet voor niks een van ’s werelds populairste slotmachines. Het is na de eerste paar spins al snel duidelijk waarom. De animaties, de beelden, de geluiden en vooral de algehele sfeer van het spel zijn allemaal spot-on en passen perfect bij elkaar. Dit is een absolute aanrader voor iedereen die eens een slinger aan de digitale eenarm wil geven.