Contacteer Ons

Slots

Golden Tiger

 

Golden Tiger van iSoftBet heeft 3 rollen met elk 3 symbolen erop, die bij elkaar goed zijn voor 5 winlijnen. Dit alles zorgt voor een RTP van 95.95% en een medium volatiliteit. De minimale inleg is €0,10 en de maximale inleg is €100. De slotmachine heeft een bonusronde met een jackpot van maximaal 1000x je inleg.

Hoe ziet Golden Tiger slot eruit?

Het mag duidelijk zijn dat deze kast van iSoftBet meer voor authenticiteit ging dan voor stijl. Deze kast heeft zo’n sterk Aziatisch thema dat we er niet omheen kunnen. De symbolen zijn in typisch gouden en rode kleuren en het lettertype is ook precies wat we bij deze gokkast hadden verwacht. 

Aan de linkerkant naast de kast zie je de winnende combinaties en aan de rechterkant 3 rollen met 3 iconen. Erg simpel en doeltreffend.

Muziek en geluid
De kwaliteit van de muziek en de geluiden is niet om over naar huis te schrijven, maar het past helemaal in het thema wat ze na proberen te jagen. We voelen een sterke jaren ’80 vibe in deze gokkast. Vreemd genoeg klopt het allemaal nog ook.

Hoe wordt Golden Tiger slot gespeeld?

De bedoeling van dit spel is om te zorgen dat de gouden tijger minimaal op elk van de 9 vakjes is gekomen van het spel. Makkelijker gezegd dan gedaan, want wij hadden er erg veel spins voor nodig om dit voor elkaar te krijgen. Het voordeel is wel, dat je niet elke keer opnieuw hoeft te beginnen met het verzamelen van de gouden tijgers, want het spel houdt bij waar hij al gevallen is door een blauwe arcering op de achtergrond. 

Gouden Tijger
Als je eenmaal een blauwe achtergrond op alle vakjes hebt weten te krijgen vliegt de gouden tijger op je af en begint er een bonusronde, waarna het hele feest weer opnieuw begint met een leeg veld. Wel moet verteld worden dat de gouden tijgers sneller kwamen de tweede en derde keer dat we het probeerden.

Iconen
Er is een normale set iconen, welke van hoog naar laag de gouden tijger, de groene, rode en blauwe tijger, de gelukskaarten, de sycee, drie munten, twee munten en 1 munt. 

Besturing
De layout van de kast is makkelijk en herkenbaar als een iSoftBet kast. Van rechts naar links is dit de fullscreen mode, de inlegselector, de autospin, de spin, de informatie en de opties van de kast.

Golden Tiger (1) (2)

Bonussen

Als je dus op elk van de 9 plekken in de machine een golden tiger hebt gehad en alle vakjes zijn blauw gearceerd, kom je in de bonusronde van het spel. 

Bonusrad
De bonusronde bestaat niet uit free spins, maar een chique slinger aan het dubbele rad van fortuin. De linkerkant van het rad selecteert welk icoon een multiplier krijgt, welke aan de rechterkant gedraaid wordt. Wij hadden de sycee en een 8x multiplier tijdens de bonusronde. Dit leverde ons 60 x 8 coins op = 480 coins totaal. Voor deze kast is dit een hoge uitbetaling.

Wat vinden wij van Golden Tiger slot?

Deze gokkast zal ongetwijfeld nostalgische gevoelens oproepen bij de wat oudere spelers, omdat iedereen de sfeer uit hun jeugd zal herkennen. De goede oude tijd van deze slotmachine is helaas wel vergane glorie en Golden Tiger is niet echt met zijn tijd is meegegaan. 

Eerlijk is eerlijk, je kan wel lange tijd plezier aan Golden Tiger slot beleven met een relatief laag budget. De maximale inleg van €10 zorgt ervoor dat je lang door kan spelen en de gokkast goed kan doorgronden. Al met al eindigt Golden Tiger helaas niet erg hoog op ons lijstje.