Contacteer Ons

Voorspellingen

Gil Vicente vs AZ Voorspelling – Conference League Play-Offs 2022

Gil Vicente vs AZ Voorspelling Conference League Play-Offs 2022
Gil Vicente vs AZ Voorspelling – Conference League Play-Offs
Aftrap: Donderdag 25 Augustus, 21.00 uur – Estádio Cidade de Barcelos, Barcelos

Gil Vicente vs AZ Voorspelling

AZ zal op donderdag 8 augustus in Portugal de groepsfase voor de Conference League moeten zien veilig te stellen. De eerste wedstrijd in Alkmaar eindigde in een 4-0 overwinning voor de Alkmaarders. Het zou dus heel gek moeten lopen wil AZ dit jaar de groepsfase van de Conference League niet weten te halen. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Gil Vicente zal in eigen huis dus alles uit de kast moeten halen om nog een kans te maken op de groepsfase van de Conference League. Echter, tegen dit AZ is de kans klein dat dit daadwerkelijk zal gebeuren.

Lees hieronder alles over het laatste nieuws van beide teams en onze voorspelling voor Gil Vicente vs AZ.

Gil Vicente Teamnieuws

Gil Vicente verraste met een aantal wijzigingen in de basiself. Fran Navarro, die vorig jaar nog topscorer was van Gil Vicente zat namelijk verrassend genoeg op de bank. Het is nog onduidelijk waarom dit het geval was. 


In de returnwedstrijd zal trainer Ivo Vieira de clubtopscorer van vorig jaar hoogstwaarschijnlijk wel opstellen. Overigens kan Vieira niet beschikken over Stanislav Kritsyuk en Murilo de Souza vanwege blessures.

AZ Teamnieuws

AZ begon de wedstrijd tegen Gil Vicente logischerwijs voorzichtig. Immers, Gil Vicente had in de vorige ronde met grote cijfers weten af te rekenen met FC Riga. In de tweede helft verhoogde AZ het tempo en dit leidde dan ook snel tot doelpunten. 

In totaal scoorde AZ dus 4 keer en dat had uiteindelijk misschien nog wel hoger kunnen uitvallen. Desondanks kan AZ terugkijken op een prima wedstrijd en staat de ploeg uit Alkmaar met een half been in de groepsfase van de Conference League. 

Rust geven voor basisspelers zal niet nodig zijn. De KNVB heeft AZ namelijk een handje geholpen door de competitiewedstrijd tussen de twee Europese ontmoetingen met Gil Vicente te verzetten.

Onderlinge resultaten

Afgelopen week was het de eerste keer dat Gil Vicente vs AZ elkaar troffen. Daarvoor speelden beide teams nog nooit tegen elkaar.

Voorspelling Gil Vicente vs AZ

AZ zal een 4-0 voorsprong in Portugal verdedigen. Gezien het vertoonde spel in de tweede helft en de 7-0 overwinning tegen Dundee United nog in het achterhoofd zal AZ met vertrouwen naar Portugal afreizen. 

Wij verwachten dat Gil Vicente in eigen huis toch de aanval zal gaan opzoeken. Wij denken dat wanneer AZ de eerste 20 minuten zonder kleerscheuren overleeft, de Alkmaarders een eenvoudige overwinning zullen boeken.

Wedtips

🏆 Eindresultaat: AZ (2.05)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.72)

⚽ Eerste helft meer dan 0.5 doelpunten (1.40)