Contacteer Ons

Slots

Giants Gold

 

WMS heeft het met Giants Gold voor elkaar gekregen om 2 kasten in één te maken.  Het spel bestaat uit een slot met 5×4 iconen en een slot met 5×12 iconen. De RTP is 96.21% en de minimale inleg is €0.50 en de maximale inleg €100. Je kunt tussen de 5 en 100 free spins krijgen en een 2x multiplier vrijspelen.

Hoe ziet Giants Gold gokkast eruit?

Als je het spel voor het eerst opstart gebeurt er gelijk heel veel tegelijk, waardoor je het overzicht een beetje kwijt raakt. Als de chaos verdwijnt, zie je ineens 2 gokkasten, in plaats van 1. De achtergrond is dorpje en deze vertelt meteen waar deze slotmachine op gebaseerd is. Sjaak en de bonenstaak, compleet met reur, gouden eieren, de bonen en de bonenstaak natuurlijk. 

Uiterlijk
De iconen van de slot zijn allemaal behoorlijk standaard, buiten de thema iconen als de reus, de gouden eieren, de koe en wild. We zien dat er ook wat extra aandacht is besteed aan de lettersymbolen, maar ze zien er alsnog standaard uit. De reus is echt de uitblinker van dit spel.

Muziek en geluid
Helaas valt de muziek van de gokkast ons erg tegen. Het heeft namelijk geen enkele functie en past totaal niet bij de uitstraling en het thema van de Giants Gold gokkast. Het achtergrondruis is wel in thema, want dit zijn gewoon wat boerderijgeluiden van de boerderij die we op de achtergrond zien. We vinden het jammer om te zien dat er niet meer aandacht aan de muziek is besteed.

Hoe wordt Giants Gold slot gespeeld?

Hoewel de audio echt niet goed is, moeten we WMS wel complimenten geven voor de originaliteit die ze met Giants Gold slot te pakken hebben. De dubbele slot maakt het spel leuk en anders dan anders, wat altijd goed is.

Doel van het spel
De kleine gokkast aan de linkerkant heeft 5 rollen met elk 4 iconen en werkt als een standaard spel. Je dient winlijnen te maken van links naar rechts en de wilds kunnen je hierbij helpen. De grote gokkast van 5×12 iconen fungeert in principe ook als een normale gokkast, maar heeft stacked symbolen waardoor je meer kans op winst hebt.

Wilds
De bonenstaak uit de naam van het sprookje fungeert als Wild en kan winlijnen uitbreiden. Als je 4 wilds onder elkaar haalt op de kleine gokkast, worden de symbolen op dezelfde rol in de grote gokkast geplaatst. Dit levert al snel grote winsten op, vanwege de stacked symbolen.

Besturing
De layout van de slot is heel anders als normaal door de tweede slot. Onder de kleine slot vinden we  de spinknop aan de rechterkant en de autospin en informatieknop aan de linkerkant. In het midden kan je het aantal winlijnen en je inleg instellen.

Giants Gold

Bonussen

Het gouden ei fungeert in Giants Gold slot als scatter. Hij komt voor op rollen 1, 3 en 5 van beide gokkasten en kan je gratis spins geven. 

Free Spins
Als je 3 gouden eieren op 3 verschillende rollen hebt worden er 5 gratis spins toegekend. Voor elk extra ei krijg je 1 extra gratis spin en als je 40 eieren draait krijg je maar liefst 100 (!) gratis spins. De free spins ronde is in principe gelijk aan het standaardspel, met één uitzondering. De winsten op de grote slot krijgen allemaal een 2x multiplier.

Ons oordeel over de Giants Gold gokkast

Eerlijk gezegd waren we een beetje overweldigd toen we Giants Gold slot voor het eerst zagen en beviel de muziek ons niet zo goed. Na een tijdje spelen zijn we echter van mening veranderd. Deze gokkast biedt een leuke extra met de 2 verschillende gokkasten, waardoor hij echt het spelen waard is. Probeer hem hierboven uit of vind hem in een online casino van jouw keuze!