Contacteer Ons

Voorspellingen

Ghana vs Uruguay Voorspelling – WK Voetbal 2022

ghana vs uruguay voorspelling wk 2022
Ghana vs Uruguay Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Vrijdag 2 December, 16.00 uur – Al Janoubstadion

Ghana vs Uruguay Voorspelling

Op vrijdag 2 december om 20.00 uur staat voor zowel Ghana als Uruguay de belangrijkste wedstrijd van de eeuw op het programma. Door de resultaten in de eerste wedstrijden hebben beide landen nog kans om door te gaan naar de volgende ronde. Het vooruitzicht voor Ghana ziet er wel iets beter uit dan voor Uruguay.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ghana staat na 2 wedstrijden met 3 punten op de 2e plaats in groep H achter Portugal. Uruguay staat op de laatste plaats met 1 punt uit 2 wedstrijden.

Ghana is door naar de volgende ronde als ze winnen of gelijkspelen. Uruguay moet zelf winnen van Ghana en moet hopen dat Portugal wint of gelijkspeelt tegen Zuid Korea. Er staat dus nog genoeg op het spel voor beide landen.

Ghana teamnieuws

Ghana kan de Afrikaanse eer hooghouden door de 8e finales te bereiken aanstaande vrijdag. Dan moet er wel gewonnen worden of gelijk gespeeld worden tegen het stugge Uruguay.

Ghana wist het Portugal in een doelpuntrijk duel erg lastig te maken. Het werd uiteindelijk 3-2 voor de Portugezen. In de tweede wedstrijd wist Ghana te winnen van Zuid-Korea mede dankzij twee doelpunten van Kudus van Ajax.

Tegen Uruguay kan coach Otto Addo zijn sterkste elf het veld insturen daar er geen blessures en schorsingen bekend zijn.

Uruguay teamnieuws

Bij Uruguay is het alle hens aan dek. De Zuid-Amerikanen moeten winnen van Ghana om nog uitzicht te houden op de 8e finales. Ze moeten dan ook hopen dat Portugal van Zuid-Korea wint of de Zuid-Koreanen op een gelijkspel houdt.

Het zal waarschijnlijk het laatste WK zijn voor routiniers Suarez en Cavani. Beide spitsen wisten nog niet het net te vinden in Qatar en ze hopen dan ook dat ze dit in de beslissende wedstrijd tegen Ghana kunnen doen.

Ook aan de kant van Uruguay zijn geen blessures bekend. Coach Diego Alonso kan dus zijn sterkste elf opstellen aanstaande vrijdag.

Voorspelling Ghana vs Uruguay

Ghana vs Uruguay wordt een interessante wedstrijd tussen twee landen die dit WK totaal verschillend voetbal hebben laten zien. Aan de ene kant is er Ghana dat in totaal al 5 keer wist te scoren terwijl Uruguay nog helemaal niet heeft gescoord in de eerste 2 wedstrijden in Qatar.

We denken dat Ghana hun scoringsdrift weet door te zetten tegen Uruguay en uiteindelijk door zal gaan naar de 8e finales. Suarez en Cavani zullen echter alles proberen om het Ghana zo moeilijk mogelijk te maken.

We verwachten daarom dat het wederom een wedstrijd wordt waarin veel gescoord wordt.

Wedtips

De wedtips voor Ghana vs Uruguay zijn afkomstig van Zebet. Maak een account aan via onderstaande knop en zet in.

🏆 Winnaar: Ghana (4.80)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.83)

Meer dan 3.5 doelpunten (3.20