Contacteer Ons

Kennis

GG Poker App

GG Poker app

Als je ons vraagt welke aanbieder de Nederlandse online poker markt gaat veroveren, dan zou ons antwoord GGPoker zijn. Waarom denken we dat dit het geval is? GGPoker, gelanceerd in 2014, heeft  een super goed en innovatief platform voor online pokeren opgesteld. Een voorbeeld is de GG Poker app die beschikbaar is voor je desktop, je iPhone en je Android apparaten. In dit artikel lees je meer over hoe de GG Poker app werkt, wat de voordelen zijn en natuurlijk hoe je de app kan downloaden.

Wat is GG Poker?

GG Poker is voornamelijk bekend in Azië waar het groot is geworden. Het boegbeeld is de beroemde pokerspeler Daniel Negreanu die 6 keer de WSOP wist te winnen. Er zijn ook andere bekende pokerspelers die hun naam aan GG Poker hebben verbonden. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld Fedor Holz, Dan Bilzerian en Bertrand Grospellier. 

Bij GG Poker draait het allemaal om de gebruiksvriendelijkheid en de speelervaring. Dit is de te zien op de website, maar zeker ook in de GG Poker app. Je kan echt zien dat het leveren van de beste poker ervaring duidelijk de focus is geweest bij het ontwikkelen van hun mobiele app. De mobiele GG Poker app heeft een uitstekende interface die je in staat stelt om comfortabel tot 4 tafels met cash games of pokertoernooien tegelijkertijd te spelen. 

GG Poker app downloaden: Mac en Windows

De GG Poker app is beschikbaar voor zowel je Mac en Windows desktop computer en natuurlijk je mobiele apparaten die draaien op iOS en Android. Je kan de app voor ieder van de besturingssystemen eenvoudig vanaf de GG Poker website downloaden. Voor je Mac en desktop computer kan je dit doen door op https://ggpoker.nl/nl/download/ het installatiebestand te downloaden en de stappen te volgen. Let er wel op dat je minimaal OSX 10.10, of Windows 8 of 10 moet hebben.

GG Poker iOS App

Als je de GG Poker app wil downloaden voor je iPhone dan kan je eenvoudig naar ‘GG Poker' zoeken in de zoekbalk van de Apple Store. Je kan de app vanuit daar zonder problemen downloaden, zoals je gewend bent met alle andere apps die je downloadt. Daarna kan je eenvoudig een GG Poker account aanmaken.

GG Poker apk Android App

Mocht je in het bezit zijn van een mobiel apparaat dat op Android draait dan moet je eerst het GG Poker apk bestand op je Android telefoon downloaden. Google accepteert momenteel geen gokapps in de Play Store, dus je zult de installatiebestanden van bovenstaande website moeten downloaden. Als je het GG Poker apk bestand hebt gevonden op de website, kan je hem downloaden en de stappen voor installatie volgen.

Let op: Het is belangrijk dat je ‘bestanden van onbekende bronnen' toestaat tijdens de installatie. Als je dit niet doet zal het niet mogelijk zijn om de GG Poker app te downloaden. Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van GG Poker.

Systeemvereisten
De systeemvereisten om de GG Poker app op je mobiele apparaten te installeren zijn niet zo hoog gelukkig. Voor Android dien je minimaal Android OS 6.0.xx Marshmellow (10.0 of hoger) te hebben. Voor iOS geldt dat je minimaal een iPhone 7 plus of een iPad van minimaal de 2e generatie moet hebben.