Contacteer Ons

Slots

Gemmed!

 

Deze slot van Betsoft heeft gewoon 9 rollen! Of niet? Je speelt namelijk in clusters van 3 rollen per rol, dus eigenlijk zijn het er maar 3. Het aantal iconen per rol verschilt bij elke spin en kan tussen de 3 en 9 zijn. De minimale inleg is €0,10 en de maximale inleg is slechts €10, wat allemaal goed is voor een RTP van 96.4%.

Hoe ziet Gemmed! eruit?

De achtergrond van Gemmed! is een grote oude boom op een groene grasvlakte met een felle zon erachter. De kast zelf heeft een gouden kader en heeft heeft allemaal verschillende edelstenen die zich in/onder de boom bevinden.

Uiterlijk
De edelstenen en andere iconen zijn in mooie duidelijke kleuren weergegeven en zijn duidelijk van elkaar te onderscheiden, wat een algeheel speels totaal oplevert. Tussen de edelstenen zitten andere zandkleurige iconen, welke de symbolen uit een kaartspel weergeven. We zien ook een regenboog wild en de scatterdiamanten. 

Muziek en geluid
De muziek is erg standaard te noemen en voegt niet veel toe aan het speelplezier van de kast. Er moet wel gezegd worden dat de muziek ook niet storend is en daarom prima te verdragen is. In de free spins modus wordt een ander riedeltje afgespeeld.

Hoe wordt Gemmed! slot gespeeld?

In Gemmed! moet je het voor elkaar proberen te krijgen dat je clusters van dezelfde steentjes maakt. De enige regel is dat er een connectie is met de steen op de vorige lijn, of het nu naar boven of beneden is, links naar rechts. De wild, net als in elk ander spel is de vervanger van elk icoon wat nodig is om een winlijn te halen. De diamanten scatter is verantwoordelijk voor de free spins. 

Besturing
De layout van de kast is van rechts naar links de autospin, de spin, de inlegselector onder het display en daarnaast je saldo.

Iconen
De iconen zijn in aflopende waarde de gouden zon, het ijs, de blauwe regen, groen blad, rode bloem, blauwe fruit, paarse paddestoelen en de zilveren maan. Daarnaast komen de standaard kaarticonen A, K, Q, J, 10 en 9 ook nog terug in het spel.

Gemmed

Bonussen

De scatters leveren free spins op en je hebt er minimaal 5 nodig om 15 free spins te krijgen. Helaas biedt de free spins modus niet veel extra’s, omdat er voor zover wij hebben kunnen ontdekken geen extra winkansen of andere bonussen worden gecreëerd.

Kop of munt
Na het winnen van een lijn of cluster, is er de mogelijkheid om het kop of munt spelletje te spelen om je winst te verdubbelen.

Ons oordeel over Gemmed!

Het uiterlijk van de Gemmed! slot is goed en de gokkast ziet er visueel gelikt uit. Door het grote aantal iconen en rollen zijn er veel winsten te behalen, omdat er ook veel winlijnen mogelijk zijn.

Wat ons betreft had de gokkast toch iets meer aan bonussen en extra’s kunnen doen, want er gebeurt in de free spins modus vrij weinig. Wat wel gezegd moet worden is dat Gemmed! een goede gokkast is voor beginners, vanwege de lage inleg en het grote aantal winlijnen. Helaas behoort deze gokkast niet in onze Top10, maar het is zeker geen verkeer spel.