Contacteer Ons

Kennis

Hoe Kan Je Geld Uitbetalen bij NEObet?

Geld uitbetalen bij Neobet
Disclaimer: NEObet heeft al zijn activiteiten in Nederland per 1 Oktober 2021 gestaakt.
Het is momenteel dus NIET mogelijk om bij NEObet te wedden.
We raden je aan om in plaats daarvan een account te maken bij Bet365.

Neobet is een betting site die sportliefhebbers een enorme selectie aan gokmogelijkheden biedt. Met sporten variërend van voetbal tot Oekraïense tafeltenniswedstrijden zijn er onbeperkte opties voor de door sport geobsedeerde gokker om van te profiteren.

Op Neobet vind je live sportweddenschappen, talrijke promoties, en niche sport opties. De website is eenvoudig te gebruiken en per 1 oktober, 2021 beschikbaar in Nederland. Voor degenen die alvast willen weten hoe je winsten kan uitbetalen, moeten snel verder lezen. We hebben alles over uitbetalingen op Neobet hier op een rijtje gezet.

Verschillende manieren voor uitbetalen bij NEObet

Bij NEObet kan je middels VISA, Mastercard, Skrill, Neteller en bankoverschrijving uitbetalen. Het goede nieuws is dat alle methoden gratis zijn. Voor alle methodes geldt een minimum van 20 euro dat je dient uit te betalen. Het maximum dat je kan uitbetalen is 20.000 euro voor alle methodes behalve de eWallets Neteller en Skrill. Voor deze methodes geldt een maximum van 10.000 euro.

Stap voor stap uitbetalen bij NEObet

  1. Vanuit je account, klik je op ‘withdrawal’ (uitbetalen) en kies je de betalingsmethode die je voorkeur heeft
  2. Je kiest het bedrag dat je wil uitbetalen en je klikt ok.

Geld uitbetalen bij NEObet 1 Geld Uitbetalen bij NEObet 2

Verwerkingstijd

Als je met Skrill en Neteller uitbetaalt, wordt de uitbetaling direct voor je geregeld. Voor de andere methodes geldt een verwerkingstijd van 3 werkdagen. Je dient overigens je identiteit verifiëren voordat NEObet over kan gaan op uitbetalen.

Je kan aan alles zien dat NEObet er voor de spelers is. De online bookmaker heeft niet alleen een heel vriendelijk uiterlijk, ze hebben alles ook heel simpel gemaakt. Of je nu geld wil storten of geld wil uitbetalen. Je hebt binnen enkele stappen de processen voltooid. Bezoek NEObet vandaag nog en merk hoe snel en eenvoudig alles werkt! Voor meer informatie over deze bookmaker, kan je hier onze complete NEObet review doorlezen.

Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.