Contacteer Ons

Slots

Gates of Olympus

De Gates of Olympus slot van Pragmatic Play uit 2021 heeft een RTP van 96.50% en een hoge volatiliteit. De minimale inleg is €0,20 en de maximale inleg is €125, goed voor een maximale winst van €500.000. De slot heeft geen wilds, maar beschikt wel over een bonusronde en een multiplier.

Hoe ziet de Gates of Olympus slot eruit?

Deze slot is duidelijk gebaseerd op de comics, met felle kleuren en heldere iconen die je goed uit elkaar kunt houden. Het mag dan ook duidelijk zijn dat we hier aan de poorten van Olympus staan, in de hoop binnen te mogen. 

Uiterlijk
Op de achtergrond zien we Olympus, terwijl Zeus aan de rechterkant naast de slot zweeft. Het spel zelf bestaat uit 6 rollen met elk 5 iconen, welke allemaal tegelijk naar beneden komen. De iconen zijn verschillende kleuren edelstenen. De slot zelf bevindt zich, net als de iconen, in een gouden kader.

Muziek en geluid
De muziek van de slot is goed te noemen. Het riedeltje houdt zich op de achtergrond, terwijl de geluidseffecten de overhand hebben. Deze geluidseffecten passen goed bij het thema van het spel, waardoor het audiovisuele totaalplaatje goed is uitgevoerd door Pragmatic Play.

Hoe wordt de Gates of Olympus gokkast gespeeld?

Zoals we al zeiden komen alle iconen tijdens een ‘spin' tegelijkertijd op het scherm tevoorschijn. De slot werkt niet met winlijnen, maar kijkt naar het totale aantal iconen die op het scherm staan.

Als je meer dan 8 dezelfde iconen hebt zullen deze verdwijnen, waarna de andere iconen op hun plaats vallen en de lege plekken worden aangevuld. Dit gaat door totdat er geen combinaties meer worden gemaakt, waarna je winst wordt uitbetaald.

Verhoogde inleg
Aan de rechterkant van het scherm kan je kiezen om je inleg met 25% te verhogen. Als je dit doet heb je twee keer zo veel kans om in de bonusronde te belanden, waardoor dit een interessante feature kan zijn voor de bonusjagers onder ons.

Iconen
De Gates of Olympus slot heeft 4 hoog uitbetalend iconen en 5 standaardiconen met een lagere waarde. Deze iconen zijn allemaal duidelijk te herkennen aan hun kleur. Van hoog naar laag zien we de kroon, de zandloper, de ring en de beker. Daarnaast hebben we nog 5 edelstenen, in aflopende waarde zijn dat de rode, paarse, gele, groene en blauwe edelsteen.

Besturing
De besturing van de slotmachine is standaard voor Pragmatic Play. Aan de rechterkant zien we de spinknop, met daarnaast twee knoppen voor het verhogen en verlagen van de inleg. In het online casino zal je hieronder nog een autoplay knop zien. Aan de linkerkant kan je je saldo en inleg zien, met daarnaast een informatieknop voor speluitleg.

Gates of Olympus

Bonussen

De bonusronde wordt vrijgespeeld als je 4 scatters hebt weten te draaien. Wanneer dit gebeurt word je meteen beloond met 15 gratis spins en begint Zeus multipliers op het veld te strooien.

Als je tijdens de gratis spins nog eens 3 scatters weet te draaien word je beloond met 5 extra free spins, dit gaat in principe oneindig door.

Multipliers
De multipliers hebben dezelfde kleur als de standaardiconen. Als je een wincluster met een multiplier weet te maken, wordt je winst met de bijbehorende multiplier vermenigvuldigd. De multipliers kunnen tussen de 2x en 500x (!) zijn.

Als je een hoge multiplier weet te scoren kan je op extreem hoge winsten rekenen, dit is dan ook de manier om de hoofdprijs van 500.000 te winnen.

Het mooie aan de multipliers is dat ze tijdens de free spins ronde bij elkaar opgeteld worden. Heb je tijdens deze ronde bijvoorbeeld een 5x en een 10x multiplier, dan wordt je uiteindelijk winst met 15x vermenigvuldigd.

De multipliers komen in het standaardspel ook op willekeurige momenten voor, maar de echt grote winsten worden tijdens de free spins ronde behaald.

Wat vinden wij van de Gates of Olympus gokkast?

Dit spel heeft alles wat een goed spel zou moeten hebben. Scatters, een bonusronde, mooie iconen, goed beeld en geluid en hoge winsten.

De bonusronde is leuk en zorgt er met zijn multipliers voor dat je extreem hoge winsten kan halen.

Wij zijn fan van Gates of Olympus! Probeer hem hierboven eens gratis uit.