Contacteer Ons

Slots

Fruits go Bananas

 

De Fruits go Bananas gokkast van Wazdan is uitgebracht in 2018 en heeft een volatiliteit die je op drie verschillende standen kunt instellen. Er zijn in totaal 5 winlijnen op deze slot van 5×3 rollen. De minimale inleg is €0,10 en de maximale inleg bedraagt €100, wat de maximale uitbetaling is wordt door Wazdan niet prijsgegeven. Om je te helpen met hogere winsten zijn er wilds en scatters aan het spel toegevoegd.

Hoe ziet de Fruits go Bananas slot eruit?

Bij Wazdan zien we vaak minimalistische gokkasten of perfect geanimeerde gokkasten, er lijkt geen middenweg te zijn. Fruits go Bananas valt in de laatste categorie en ziet er perfect uit! We bevinden ons op een cruiseschip tijdens een zonsondergang en de iconen bestaan uit allemaal verschillende fruitmannetjes.

Uiterlijk
De slot zelf bevindt zich op een soort van podium op het cruiseschip en heeft een doorzichtige achtergrond zodat je van de zonsondergang kunt genieten. De iconen zijn redelijk bizar en variëren van macho ananas tot een Siamese tweeling van kersen. We moeten Wazdan nageven dat het thema goed is uitgewerkt en de slot perfect is vormgegeven.

Muziek en geluid
De muziek doet je denken aan het soort muziek wat je hoort in het Caribisch gebied. Het is een leuke achtergrond beat welke aan een stuk doorspeelt, wat we niet vaak zien bij een slotmachine van deze uitgever. In de bonusronde van het spel gaat de muziek echt ‘bananas' en lijkt het alsof er keihard wordt gefeest. Dit past natuurlijk ook weer bij de naam en stijl van de slot.

Hoe wordt de Fruits go Bananas slot gespeeld?

Zoals gezegd bestaan er 5 winlijnen, deze lopen allemaal van links naar rechts en het is de bedoeling om ten minste drie dezelfde iconen op een winlijn te plaatsen. Wilds helpen je door iconen te vervangen, waardoor je meer kans hebt op winst. Als je minimaal drie scatters weet te rollen kom je in de free spins modus, waarover hieronder meer.

Iconen
De iconen zijn allemaal feestende soorten fruit en hebben een komisch karakter. Van hoog naar laag zien we de wild, de scatter, de meloen, de sinaasappel, iets in een witte jurk, een mandarijn, een citroen, druiven, de aardbei, de framboos, de pruim en de kersen.

Besturing
De besturing van het spel bevindt zich in een balk onderaan het scherm en heeft leuke thematische trekjes, zo bevindt de spinknop zich bijvoorbeeld in een reddingsboei.e

Twee interessante functies zijn de snelheidsregelaar, waarmee je langzaam, snel of supersnel kan spinnen en de volatiliteitsregelaar. Met deze regelaar kan je instellen of je op een lage, medium of hoge volatiliteit wilt spelen, waardoor je de gokkast kan aanpassen naar jouw voorkeuren.

Fruits go Bananas

Bonussen

De bonusronde wordt vrijgespeeld als je minimaal 3 scatters hebt weten te draaien. Afhankelijk van het aantal scatters word je beloond met een aantal free spins:

  • 3 Scatters: 10 free spins
  • 4 Scatters: 20 free spins
  • 5 Scatters: 30 free spins

Tijdens de bonusronde komen er na elke spin een willekeurig aantal wilds het scherm op rennen. Deze staan ook op een willekeurige positie en zorgen er zo voor dat je een (veel) grotere kans hebt op hoge winsten. Dit is leuk gedaan en geeft een goede extra mogelijkheid om geld te winnen.

Als je het tijdens de bonusronde voor elkaar krijgt om nog eens minimaal 3 scatters te rollen zullen je free spins opnieuw worden aangevuld met het bijbehorende aantal. Zo kan je behoorlijk lang in de bonusronde blijven!

Wat vinden wij van de Fruits go Bananas slot?

Wazdan heeft de spijker op zijn kop geslagen met de Fruits go Bananas slot. Het thema is uniek en vreemd, waardoor je geïnteresseerd blijft om te kijken wat er allemaal op het scherm gebeurt. Vooral in de bonusronde zijn er veel leuke animaties die de moeite waard zijn.

Het standaardspel levert niet erg hoge prijzen op, maar je kan zelf wel de volatiliteit instellen wat een belangrijk pluspunt is. Daarnaast zien we dat de bonusronde wel degelijk hoge prijzen uitkeert, zeker een aanrader als je eens een slot met een vreemd thema zoekt!