Contacteer Ons

Slots

Fruit Rainbow

 

Deze kast van van Pragmatic Play is een feestje om een muntje in te gooien. Met een RTP van 96,53%, hoge volatiliteit, 5 rollen van 4 iconen en een prachtig ontwerp, is dit een kast die je niet mag ontbreken op je lijstje. De gokkast heeft een minimale inleg van €0,40 en een maximale inleg van €200. Er zijn maar liefst 40 winlijnen, die tot wel 2000x je inleg kunnen uitbetalen. Hierdoor is niet alleen het uiterlijk van de kast, maar ook het spelen ervan een feest.

Hoe ziet Fruit Rainbow eruit?

Fruit Rainbow ziet er letterlijk en figuurlijk uit als een glas frisdrank; als je naar de achtergrond kijkt, zie je de koolzuurbellen omhoog borrelen. De heldere felle kleuren van de kast maken het een vrolijk geheel en je ziet duidelijk dat dit een van de aandachtspunten was tijdens het ontwerpen van het spel. We vinden een kers, banaan, sinaasappel, limoen, harten, ruiten, schoppen en klaveren terug. De kleuren zijn zoals je die van die iconen kunt verwachten, maar wel in hoog detail, alsof ze op de rollen ge-airbrushed zijn. 

De muziek is upbeat en vrolijk, waardoor het de explosie aan kleuren in de kast complementeert. De geluidseffecten zijn volop aanwezig, wat de kast wel een beetje luidruchtig maakt, maar grote prijzen moeten hard klinken, toch?

Hoe speel je Fruit Rainbow?

Als je dacht dat NetEnt kasten makkelijk waren, moet je hier eens naar kijken. Letterlijk alles wat de game heeft, zit in of naast de spinknop. Links en rechts van de knop zit een + en een -, waarmee je de inleg kunt afstellen. Onder de spinknop zit het woord autoplay, welke een menu opent. In dit menu kan je instellen bij welke maximale winst of verlies de gokkast automatisch stopt.  Hiernaast krijg je ook een melding wanneer een winst van max €2000.- plaatsvindt of het aantal spins overschreden wordt. 

De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk wilds en Scatters te krijgen, welke je inleg vermenigvuldigen tot maximaal 2000x je inleg.

Fruit Rainbow

Bonussen

Zoals we eerder al verraden hebben, ligt de focus op het bij elkaar rollen van scatters en wilds om grote winsten te behalen. Hoe meer wilds je op het scherm krijgt, hoe meer punten je kunt krijgen. Bij 3 scatters wordt er 5x de inleg gegeven, bij 4 scatters wordt 125x de inleg gegeven en bij 5 scatters wel 500x je totale inleg. Dit kan dus al snel oplopen tot erg grote bedragen! 

De allerbeste combinatie van wilds en fruit, zal de aardbei zijn, welke bij 5 lijnen een bedrag van €10.000 oplevert. Deze zal niet vaak vallen door de hoge volatiliteit, maar als hij eenmaal valt heb je wel gelijk een flinke winst te pakken.

Wat vinden wij van Fruit Rainbow?

Maakt een kast zonder heel veel poeha aan spins, jackpot en bonusrondes nog steeds een leuke kast? Ja hoor. Ondanks dat dit een simpele kast is, zorgt deze wel voor een leuke tijd en dat is waar het om draait met deze kast. Natuurlijk doet het uiterlijk van de kast en de muziek goed mee met de sfeer, wat Fruit Rainbow toch echt een aardige kast maakt. Niks speciaals, maar zeker het proberen waard.