Contacteer Ons

Slots

Fruit Party

 

Fruit Party van Pragmatic Play kent 7 iconen per rol en er zijn 7 rollen, goed voor een totaal van 49 iconen per spin. De minimale inleg van de slot is €0,20 en de maximale inleg bedraagt €100. Met een RTP van 96.50% en het vrolijke uiterlijk zou dit toch helemaal goed moeten zitten. Hoe zit het met de rest van de slot?

Hoe ziet Fruit Party slot eruit?

We zien een vrolijk, behoorlijk ronde wereld met aan de rechterkant een wazig appelhuisje. Dit zet de sfeer van de kast meteen goed neer, want de hele kast ziet er zo zoet uit als de achtergrond. Niks mis mee, want dat is het thema van de kast, dus is helemaal goed gelukt. 

Uiterlijk
De kast is zo getekend, dat het lijkt of alle iconen van plastic zijn. Dit past perfect, maar we hadden van de achtergrond van de rollen zelf wel iets meer creativiteit verwacht als alleen een witte achtergrond. Gezien de creativiteit in de  achtergrond valt het witte raster een beetje tegen.

Muziek en geluid
De muziek bestaat uit Caribische geluiden. Wat is dat toch? We zien het vaker dat zo snel er fruit in het spel is er meteen van die tropische instrumenten tevoorschijn komen. Enfin, we moeten wel toegeven dat het ook weer goed bij het totaalplaatje van Fruit Party past. De geluiden zijn mat, maar goed en passen goed bij het spel.

Hoe wordt Fruit Party gespeeld?

Fruit Party is een zogenaamde cascade kast zoals we die wel vaker zien. Dit betekent dat alle iconen na een spint onderaan uit het scherm vallen en het speelveld van boven weer wordt gevuld. Fruit Party slot maakt niet gebruik van winlijnen, maar van winclusters. Zodra je 5 dezelfde iconen naast elkaar hebt, wordt er een winst uitgekeerd en verdwijnen de iconen. De kast blijft in een beurt net zo lang vallen tot er geen winnende blokken meer zijn en dan treedt de volgende spin pas in werking. Je kunt dus lekker veel verdienen als je geluk hebt. 

Besturing
De layout van het spel is lekker simpel en bestaat uit slechts 4 echte knoppen, welteverstaan de spinknop, de inlegselector + en – en de “i” knop voor info. Daarnaast vinden we ook nog de speluitleg en de volumeknop. 

Iconen
De iconen in het spel zijn van hoog naar laag de aardbei, sinaasappel, appel. druiven, paarse (?) perzik, ster en het hartje. Elk icoon triggert een wincluster bij minimaal 5 aangrenzende iconen. Het maximum aan winst valt te behalen met ten minste 15 dezelfde iconen naast elkaar.

fruit party (1) (1)

Bonussen

Ondanks dat Fruit Party geen standaard slotkast is, is de standaard bonus toch van toepassing. Het spel heeft namelijk scatters tot zijn beschikking die een aantal free spins triggeren. Als je drie keer de bloembol tevoorschijn draait krijg je 10 free spins. Dit loopt in stapjes van +1 spin op naar 14 free spins als je 7 scatter symbolen draait.  

Random multiplier
Naast de free spins kent de gokkast ook nog een random multiplier bonus. Er wordt op willekeurige momenten een multiplier aan een bepaald symbool toegekend. Wanneer deze symbolen een wincluster maken zullen alle multipliers bij elkaar opgeteld worden en wordt de winst hiermee vermenigvuldigd. Zo hebben wij bijvoorbeeld een keer een x64 multiplier weten te halen.

Ons oordeel over Fruit Party slot

Het mag dus duidelijk zijn dat er, met name door de multiplier, grote winsten te behalen zijn in deze slotmachine. We zijn een aantal keer in de free spin modus terecht gekomen en hebben toen aardig wat winst geboekt met de vele multipliers die aan toegekend worden. Ondanks het ietwat kinderachtige uiterlijk van de gokkast hebben we er toch veel plezier aan beleefd en aardig wat tijd aan besteed!