Contacteer Ons

Voorspellingen

Frankrijk vs Marokko Voorspelling – WK Voetbal 2022

Frankrijk vs Marokko voorspelling wk 2022 halve finale
Frankrijk vs Marokko Voorspelling – Halve Finale
Aftrap: Woensdag 14 December, 20.00 uur – Al Baytstadion

Frankrijk vs Marokko Voorspelling

De tweede halve finale van het WK’22 gaat tussen Marokko en Frankrijk en zal aanstaande woensdag gespeeld gaan worden. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Niemand had vooraf verwacht dat Marokko het zo ver zou schoppen tijdens het WK. De ploeg met de Nederlandse Marokkanen Ziyech en Amrabat wisten in de groepsfase iedereen al te verrassen door te winnen van België en gelijk te spelen tegen Kroatië. 

In de achtste finale werd de hele wereld verrast door de Marokkaanse overwinning op Spanje. En als dat nog niet genoeg was, schakelde Marokko ook nog eens Portugal uit in de kwartfinale. 

Frankrijk kende ook niet al te veel problemen in de groepsfase. Er werd gewonnen van Australië en Denemarken. In de achtste finale werd er gewonnen van Polen waarna Engeland werd verslagen in de kwartfinale.

Frankrijk teamnieuws

Frankrijk heeft zich ondanks alle blessures goed staande gehouden tijdens de groepsfase en knockout fase dit WK. De Fransen wisten alleen tegen Tunesië niet te winnen, maar mede dankzij sterspeler Mbappe wist Frankrijk alle andere wedstrijden relatief eenvoudig te winnen. 

Niet alleen Mbappe weet dit WK het net te vinden voor Frankrijk. Ook Giroud weet wat scoren is. Hij wist al 4 keer te scoren. Samen met Mbappe staan ze op 9 goals dit WK. 

In de goal staat Hugo Lloris die zijn land dit WK meerdere malen hielp met enkele fabuleuze reddingen. Met name tegen Engeland in de kwartfinale was het aan de keeper van Tottenham Hotspur te danken dat Frankrijk uiteindelijk wist te winnen. 

Tegen Marokko kan coach Didier Deschamps over een volledig fitte selectie beschikken. Dat betekent dus dat Dembélé, Giroud en Mbappe aanstaande woensdag aan de aftrap zullen verschijnen.

Marokko teamnieuws

Marokko is de verrassing van het WK. De Marokkanen wisten zich relatief eenvoudig te kwalificeren voor de achtste finale in een zeer sterke groep met België, Kroatië en Canada. Marokko liet zien dat ze het de grote landen moeilijk konden maken met goed verdedigend voetbal.

Iedereen verwachtte dat Marokko in de achtste finale tegen Spanje zou sneuvelen. Het tegenovergestelde werd echter realiteit. Zowel Marokko en Spanje wisten in de reguliere speeltijd en de verlenging niet te scoren. Doordat Marokko de penalty's beter wist te nemen dan Spanje, wisten de Marokkanen zich te kwalificeren voor de kwartfinale. 

In de kwartfinale wist Marokko andermaal af te rekenen met een groot voetballand. Portugal werd namelijk met 1-0 verslagen. Daarmee kwam er dus voor Cristiano Ronaldo een einde aan het WK in Qatar. 

De verwachting is dat coach Hoalid Regragui over een fitte selectie kan beschikken. Immers, voor iedere Marokkaanse speler is dit een droom die uitkomt.

Pak tot 100x je inzet bij BetCity

BetCity heeft een unieke aanbieding voor nieuwe spelers.

Je kunt namelijk een Odds Boost claimen van 50x bij winst van Frankrijk, of van maar liefst 100x bij winst van Marokko!

De bookmaker heeft dus een goede Odds Boost voor je klaar staan, ongeacht welk team je kiest.

Je claimt de Odds Boost als volgt:

  1. Maak een account aan via de knop hieronder
  2. Selecteer de Odds Boost bij het storten
  3. Stort minimaal €20

Voorspelling Frankrijk vs Marokko

Frankrijk vs Marokko is een halve finale die op papier eenvoudig door Frankrijk gewonnen zou moeten worden. Echter, Marokko heeft al enkele keren bewezen dat ze moeilijk te verslaan zijn. We verwachten wederom eenrichtingsverkeer richting het Marokkaanse doel. 

Een nieuwe stunt van Marokko is niet uit te sluiten, maar met spelers als Dembélé, Giroud en Mbappe in vorm, zal het wel raar moeten lopen wil Frankrijk niet winnen aanstaande woensdag. We denken dat dit dit overigens pas ver in de tweede helft zal gebeuren.

Wedtips

De wedtips voor Frankrijk vs Marokko zijn afkomstig van BetCity Nederland, de beste bookmaker voor wedden op voetbal.

🏆 Reguliere Speeltijd: Frankrijk (1.57)

⚽Kylian Mbappé scoort (2.20)

🥅 Totaal aantal doelpunten tweede helft: meer dan 1.5 (2.35)