Contacteer Ons

Voorspellingen

Frankrijk vs Denemarken Voorspelling – WK Voetbal 2022

Frankrijk vs denemarken voorspelling wk 2022
Frankrijk vs Denemarken Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Zaterdag 26 November, 17.00 uur – Stadion 974

Frankrijk vs Denemarken Voorspelling

Frankrijk speelt de tweede wedstrijd van het WK tegen Denemarken op zaterdag 26 november om 17.00 uur. De wedstrijd zal zich afspelen in het 974 stadium, Ras Abu Aboud city in Qatar. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Frankrijk is het WK uitstekend begonnen door Australië in de eerste wedstrijd te verslaan. Denemarken aan de andere kant wist niet verder dan een 0-0 gelijkspel te komen tegen Tunesië. 

Frankrijk en Denemarken zijn ook in de Nations League in dezelfde groep ingedeeld. Beide landen speelden al 2 keer tegen elkaar in de laatste maanden. Beide keren was Denemarken te sterk. Frankrijk wil zich dus maar al te graag revancheren voor deze nederlagen.

Frankrijk teamnieuws

De ziekenboeg van Frankrijk is wellicht de duurste van de hele wereld. Met spelers zoals Pogba, Kanté, Nkunku en Benzema in de lappenmand, heeft coach Deschamps genoeg excuses om niet te presteren. 

Frankrijk heeft ondanks alle blessures in de eerste wedstrijd tegen Australië laten zien dat ze ook dit jaar weer tot de favorieten behoren om het WK te winnen. De Fransen kwamen verrassend nog op achterstand, maar ze wisten uiteindelijk toch met 4-1 te winnen. 

Giroud was de grote man aan de kant van Frankrijk. De boomlange Fransman scoorde 2 keer. Sterspeler Mbappe wist ook het net te vinden met een prachtig geplaatste kopbal. Met het vertrouwen van de voorhoede van Frankrijk zit het dus wel goed.

Denemarken teamnieuws

In tegenstelling tot Frankrijk, wist Denemarken in de eerste wedstrijd niet te overtuigen. De Denen kwamen in de eerste wedstrijd niet verder dan een teleurstellend 0-0 gelijkspel tegen Tunesië. 

De Denen schoten 11 keer op goal, maar ze waren verre van gevaarlijk. Tunesië aan de andere kant was veel gevaarlijker voor het doel. Het was dan ook te danken aan doelman Kasper Schmeichel dat de Denen geen doelpunt tegen kregen. 

Denemarken kan overigens wel terugkijken op 2 goede resultaten tegen Frankrijk in de Nations League. In maart eerder dit jaar werd het 1-2 voor Denemarken. In september dit jaar werd het zelfs 2-0 voor Denemarken. De Fransen zijn dus gewaarschuwd.

Gebruik de 50x Circus Super Odds

Circus heeft een erg interessante Super Odds welkomstbonus klaarstaan voor nieuwe spelers.

Als ik tijdens Frankrijk vs Denemarken meer dan 1.5 doelpunten worden gemaakt, krijg jij 50x je inleg!

Het enige wat je hoeft te doen is:

    1. Maak een account via onderstaande knop
    2. Doe je eerste storting van minimaal €10
    3. Zet de Super Odd in voor deze wedstrijd

Voorspelling Frankrijk vs Denemarken

Frankrijk vs Denemarken is een lastige wedstrijd om te voorspellen. Aan de ene kant heeft Denemarken enkele maanden geleden bewezen dat ze in staat zijn om de sterke Fransen te verslaan. 

Aan de andere kant heeft Frankrijk tegen Australië laten zien dat ze ondanks alle blessures nog steeds tot de favorieten behoren om het WK dit jaar te winnen. Denemarken, daarentegen, moet hun vorm van de Nations League nog zien te vinden.

Uiteindelijk verwachten we een wedstrijd tussen twee landen die aan elkaar gewaagd zijn. We denken ook dat er dit keer niet zoveel goals zullen vallen. Immers, het strijdtoneel aanstaande zaterdag is niet hetzelfde als dat van enkele maanden geleden toen er gespeeld werd voor de Nations League.

Daarom verwachten we uiteindelijk dat beide ploegen elkaar in evenwicht zullen houden en de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. 

Wedtips

De wedtips voor Frankrijk vs Denemarken zijn afkomstig van bookmaker Circus. Maak een account aan via de knop hieronder en zet in!

🥅 Beide teams scoren: Ja  (2.01)

🏆 Resultaat Gelijkspel (3.55)

Mbappe scoort voor Frankrijk (2.37)