Contacteer Ons

Slots

Fortune Pig

iSoftBet heeft weer een slot met een Oosters thema uitgebracht, deze keer met het geluksvarken. De RTP is 96.5%, met een medium volatiliteit en 25 winlijnen. De minimale inleg is €0,25 en de maximale inleg bedraagt €200. De slot beschikt over free spins, reel sync en respins. Laten we kijken wat Fortune Pig te bieden heeft.

Hoe ziet de Fortune Pig slot eruit?

Op de achtergrond zien we twee gespiegelde draken, die helemaal synchroon met elkaar meebewegen. Erboven hangen aan beide kanten een banier, welke bevestigd zijn aan het frame van de gokkast: een traditionele tempel.

Uiterlijk
De slot zelf heeft een typische dieprode achtergrond, terwijl de iconen voornamelijk goudkleurig zijn. We zien veel typisch Chinese gelukssymbolen die veel geld moeten opleveren.

Muziek en geluid
Het geluid is deze keer eens niet afgezaagde Chinese muziek. We horen wel een Aziatisch deuntje, maar het klinkt prettig, al is de audiokwaliteit niet optimaal. De geluidseffecten zijn ook goed in thema maar hebben hetzelfde probleem met de audiokwaliteit.

Hoe wordt de Fortune Pig gokkast gespeeld?

Het basisspel bestaat vooral uit de jacht op wilds, scatters en de zakken met munten waarmee je een bonusronde kan vrijspelen. De 25 winlijnen worden van links naar rechts berekend en kunnen worden uitgebreid met de wilds waar dit mogelijk is.

Iconen
De iconen van de slotmachine zijn helemaal in Chinese stijl en zijn goed geanimeerd. We zien van hoog naar laag het gouden varken (wild), de leeuw, de trommel, de boom, de munten en de A, K, Q en J. Daarnaast hebben we nog de draak als scatter en de geldzak die je in de tweede bonusronde brengt.

Besturing
De besturing van de slot is geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers, waardoor de knoppen op de computer erg klein zijn. In het midden zien we de spinknop, met daarnaast de autospin en de informatieknop. Aan de rechterkant kan je je inleg verhogen en je saldo is te zien in de balk onder de gokkast.

fortune pig

Bonussen

De Fortune Pig slot van iSoftBet kent twee verschillende bonusronden. De Cash respin ronde wordt behaald met de geldzakken, terwijl de free spins worden vrijgespeeld door middel van scatters.

Cash Respin

De Cash Respin ronde wordt gestart als je minimaal 5 geldzakken op het scherm hebt weten te draaien. Je belandt in een ander scherm, waarbij alleen geldzakken gedraaid kunnen worden. Deze zakken hebben allemaal een getal erop staan, wat de coinwaarde weergeeft.

Je krijgt drie kansen om extra symbolen te draaien, waarna de gedraaide geldzakken sticky worden. Hierna worden je drie spins weer aangevuld, net zo lang totdat je 3 keer op rij geen nieuwe symbolen toe weet te voegen.

Als het gouden varken voorbij komt zal hij alle coins verzamelen en blijft het spel gewoon doorgaan. Op deze manier heb je kans om langer in het spel te blijven, aangezien het makkelijker is om nieuwe symbolen op lege plekken te draaien.

Free Spins

De gouden draak fungeert als scatter en komt alleen voor op rol 1, 3 en 5. Als je op al deze rollen een scatter weet te draaien word je beloond met 8 gratis spins.

Het bijzondere aan deze bonusronde is dat 2 tot 5 rollen met elkaar synchroon lopen, waardoor ze allemaal dezelfde iconen laten zien. Hierdoor heb je veel hogere kans op winlijnen en zijn je winsten vaak ook hoger!

Ons oordeel over de Fortune Pig slot

Fortune Pig van iSoftBet heeft twee leuke bonusrondes, welke vrij makkelijk te bereiken zijn. We zien het gebrek aan audiokwaliteit graag door de vingers voor dit spel, aangezien de rest helemaal klopt.

Dit is een solide spel, wat leuk weergegeven is en aardig hoge uitbetalingen kent. Zeker een aanrader!