Contacteer Ons

Slots

Fortune Diamond

 

Fortune Diamond is een van de vele gokkasten van iSoftBet met een Oosters thema. Deze heeft een RTP van 96%, wat garant staat voor een medium volatiliteit en 50 winlijnen op 5 rollen met elk 3 iconen. De minimale inleg is €0,05 en de maximale inleg bedraagt €500, met een maximale uitbetaling van 200.000 coins.

Hoe ziet Fortune Diamond eruit?

Opvallend aan deze gokkast is dat een duidelijk thema ontbreekt. Fortune Diamond heeft Oosterse elementen en de iconen zijn in Chinese stijl, maar een echt thema is niet terug te vinden.

Achtergrond
We zien een donkerpaarse achtergrond met streepjes, iets wat wij denken dat misschien Chinese zijde kan zijn. Op de voorgrond zien we een soort omlijsting met duidelijk vormgegeven iconen. De karaktericonen zijn typisch Chinees, maar de gokkast doet als geheel niet per se erg Chinees aan.

Muziek en geluid
De muziek is helemaal in thema en iets wat je verwacht bij een gokkast die er zo uitziet. Qua geluidseffecten is Fortune Diamond over het algemeen heel mild, totdat je grote prijzen begint te winnen. Verder lijkt het alsof iSoftBet heeft bezuinigd op de muziek en geluidseffecten, want deze lijken van lagere kwaliteit dan normaal. 

Hoe speel je Fortune Diamond?

De jacht op de combinaties is geopend. De truuk is om 3 of meer dezelfde iconen op de drie rollen tevoorschijn te toveren, daarbij krijg je hulp van de wilds en scatters. De wilds zijn er in 4 varianten, daarover hieronder meer. 

Iconen
De karaktericonen van het spel zijn een kom, gouden sycee, munten, een noot en een jade ring. Daarnaast heeft Fortune Diamond ook nog de standaard iconen uit een kaartspel, namelijk A, K, Q, J, 10 en 9. De kom heeft veruit de hoogste waarde en is dus hetgeen waar je samen met de scatters jacht op moet maken. 

Besturing
De layout van de kast is net als de andere iSoftBet kasten lekker simpel. We zien aan de rechterkant een fullscreen mode knop, de inlegknop, de autospin knop en de spin knop. Aan de linkerkant van de spinknop, vinden we nog een informatie knop en een inlegdisplay.

fortune diamonds

Bonussen

We hadden het eerder al even over de wilds. Deze komen in 4 verschillende versies, welteverstaan de 2x, 3x, 5x en 10x wild, welke de lijn vermenigvuldigt met het getal op de wild, als de wild een winlijn vormt. Op bovenstaande screenshot zie je bijvoorbeeld de 3x wild.

Scatters
De scatter is verantwoordelijk voor free spins en Fortune Diamonddeelt behoorlijk goed uit. Bij 2, 3, 4 en 5 scatters, deelt de kast 10-15, 16-25, 26-35 of 36-50 free spins uit. Zo veel free spins zien we niet vaak. In combinatie met de vermenigvuldigende wilds kunnen de winsten uit de free spins hoog oplopen.

Ons oordeel over Fortune Diamond

Dit is een van die kasten waar het uiterlijk niet heel erg uitmaakt. De kast speelt leuk en is best aanlokkelijk om vaker te spelen. Vooral de simpele regels en het hoge aantal free spins maakt het leuk om op de grote prijzen te jagen. Een klein minpuntje is wel dat je erg weinig coins krijgt als je gratis speelt, waardoor je niet lang met de maximale inzet kan spelen.