Contacteer Ons

Slots

Forbidden Dragons

Forbidden Dragons van WMS is een slot met een afwijkend uiterlijk en een Aziatisch thema. De gokkast heeft een RTP van 95.91% en een medium volatiliteit, wat goed is voor 100 winlijnen op een totaal van 10 rollen. De minimale inleg is €0,50 en de maximale inleg is €100. De slot beschikt over wilds, scatters, multipliers en free spins.

Hoe ziet de Forbidden Dragons gokkast eruit?

We moeten eerlijk toegeven dat we overrompeld waren door het uiterlijk van de Forbidden Dragons slot. Op het eerste oog lijkt hij heel erg chaotisch en slecht geanimeerd, dus we zullen goed naar de speelbaarheid gaan kijken.

Uiterlijk
De achtergrond is vrijwel niet aanwezig, afgezien van een soort donkerrode gloed tussen de twee sets met rollen. Wat verder meteen opvalt is dat de slot is opgedeeld in twee speelvelden. Het hoofd speelveld aan de linkerkant heeft 5×4 rollen en het grote speelveld ernaast heeft 5×12 rollen. Hoe dit werkt lees je hieronder.

Muziek en geluid
Geheel in het chinees-achtige thema zijn de muziek en het geluid ook in aziatische sferen. Vreemd genoeg is het geen afgezaagd Chinees deuntje, maar lijkt het meer op Chinese filmmuziek. Eerlijk gezegd zijn we aangenaam verrast door de muziek, want hij is veel beter dan we verwacht hadden.

Over de geluidseffecten kunnen we helaas weinig complimenteus zijn. WMS heeft wel vaker laten zien dat ze deze uit hun voorraad met standaardgeluidjes trekken en dat is bij de Forbidden Dragons slot ook het geval.

Hoe wordt de Forbidden Dragons slot gespeeld?

Ondanks de twee verschillende speelvelden is het principe van de Forbidden Dragons gokkast niet heel anders dan andere spellen. Je moet proberen om winlijnen van links naar rechts te scoren op beide speelvelden. 

Wilds en scatters
Wilds kunnen je helpen om winlijnen te maken en als je een volledige rol met wilds op de linkerkant weet te draaien, zullen ze ook op dezelfde rol aan de rechterkant verschijnen. De scatter symbolen komen alleen voor op rollen 1, 3 en 5 van het kleine speelveld en geven je recht op free spins, waarover hieronder meer.

Iconen
De iconen van het spel zijn goed in Chinese stijl, maar zijn ook op een bijzondere manier geanimeerd. Van hoog naar laag zien we de drakenkop, de groene draak, de paarse man, de festivaldraak, de vrouw en de stenen draak. Daarnaast zien we nog kaarticonen welke allemaal dezelfde waarde hebben.

Besturing
Doordat de slot een apart uiterlijk heeft met zijn 2 speelvelden is de besturing ook enigszins aangepast. Deze bevindt zich volledig onder de kleine slot. In het midden hebben we de spinknop, met aan de rechterkant de inlegopties. Aan de linkerkant zien we nog de autospin en de speluitleg.

Forbidden Dragons

Bonussen

Zoals hierboven al kort gezegd heeft Forbidden Dragons gokkast een free spins ronde welke vrijgespeeld wordt door middel van scatters. Afhankelijk van het aantal scatters dat je draait krijg je een aantal free spins en een multiplier.

  • 3 Scatters: 8 Free spins en 2x multiplier
  • 4 Scatters: 12 Free spins en een 5x multiplier
  • 5 Scatters: 20 Free Spins en een 20x multiplier
  • 6 Scatters: 20 Free spins en een 20x multiplier

Tijdens de free spins worden andere rollen gebruikt, maar blijft het principe van het spel hetzelfde. De multiplier die je krijgt toegekend zal er echter voor zorgen dat je veel hogere prijzen wint!

Wat vinden wij van de Forbidden Dragons gokkast?

De innovatieve manier waarop WMS als het ware twee slotmachines in één heeft gemaakt, zorgt ervoor dat Forbidden Dragons toch een prima gokkast is. Het mag duidelijk zijn dat dit spel het niet van zijn uiterlijk moet hebben, maar met de speelbaarheid van het spel is zeker niks mis. Door de wilds heb je grotere kans op hoge prijzen en de free spins ronde kan aardige winsten opleveren door de multipliers.

Probeer de gokkast hierboven gratis uit of speel het spel in een online casino.