Contacteer Ons

Slots

Football Mania

Wazdan heeft met Football Mania een slotmachine gemaakt die gebaseerd is op krasloten, het moet niet gekker worden. De RTP van Football Mania slot is 96.59%, met hoge volatiliteit, wat garant staat voor een maximale winst van 1000x je inleg op 9 winlijnen. De slot is 3 rollen met elk 3 iconen en heeft een minimale en maximale inleg van €0,20 en €100.

Hoe ziet Football Mania slot eruit?

Dit spel ziet eruit als een kraslot en er is een goede reden voor. Het is namelijk helemaal de bedoeling geweest van de producenten om dit te doen, want de kraskaart is een gedeelte van het spel. Wel moet gezegd worden dat het spel er qua tekenstijl erg ouderwets uitziet, maar dit kan ook met opzet gedaan worden.

Uiterlijk
We bevinden ons op een voetbalveld in een vol stadion. De 9 vakken met symbolen hebben een wit kader en zien er inderdaad uit als een kraslot. Aan de rechterkant zien we de ‘football bonus’ waarover we later meer vertellen. Daaronder zien we de kraskaart en de mogelijke winsten.

Muziek en geluid
De muziek is vreemd genoeg precies wat je van een dergelijk spel met dit uiterlijk verwacht, dus het is spot-on en goed gedaan. Dit wil niet zeggen dat de muziek goed is, maar dat heeft meer met smaak te maken. Een soort eurodance, welke vreemd genoeg niet gek klinkt in combinatie met het thema.

Hoe wordt Football Mania gokkast gespeeld?

Football Mania is zoals we eerder al verklapten een soort van kraslot spel, maar het is ook gericht op voetbal. Je dient het spel van links naar rechts te spelen. Zodra je een groot gedeelte van een winlijn hebt gerold, houdt het spel deze vast tot de volgende spin om te kijken of je de winlijn af kunt maken. Dit is een leuke optie en iets wat we vaker zien in ouderwetse slotmachines zoals bijvoorbeeld Random Runner.

Iconen
De iconen zijn in aflopende waarde, de voetbal, de gouden beker, de zilveren beker, de bronzen beker, de keeper, voetballers, gele kaart, de fluit, de supporters hoed, de schoenen en de kraskaarten. 

Besturing
De layout van de slot, ondanks dat deze op een kraskaart gespeeld wordt, is redelijk gelijk aan wat we van Wazdan gewend zijn. Aan de rechterkant zien we de speedknop (normal, fast en ultra fast), de autospin, de spinknop, de inlegselector. Aan de linkse kant van het scherm vinden we de instellingen voor geluid en opties voor het spel en uitleg.

football mania

Bonussen

Voor zover we hebben kunnen ontdekken, zijn er twee interessante opties te behalen in het spel. De eerste is de free spins mode en de tweede is het winnen van de kraskaart.

Free Spins
De free spins modus werkt een beetje anders dan dat we van andere gokkasten gewend zijn. Elke keer als je een voetbal draait wordt er in het ‘football bonus’ raster een voetbal toegevoegd op die plek. Als je het hele raster vol hebt en vervolgens 3 voetballen in 1 spin draait, krijg je 9 free spins toegekend. 

Football Lottery
De tweede bonusoptie is het winnen van de kraskaart. Dit gebeurt als je met de ‘football lottery’ symbolen een winlijn maakt die in het midden loopt. In de minigame kan je uit 3 loten kiezen en elke mogelijkheid heeft een andere prijs. Deze kunnen behoorlijk hoog zijn, maar ook wat tegenvallen. Hoe dan ook, ze zijn altijd hoger dan wat je kunt rollen.

Ons oordeel over Football Mania slot

Football Mania is natuurlijk een gokkast die perfect op Wedden365 past. Aangezien deze wedstrijd vooral over sportweddenschappen en gokkasten gaat, combineert Football Mania voor ons het beste van twee werelden. Qua vormgeving vinden we de gokkast een beetje tegenvallen, vooral vanwege de ouderwetse tekenstijl.

De minigames met het kraslot en de free spins zijn erg leuk en zorgen ook voor redelijk hoge prijzen, wat deze slotmachine erg interessant maakt. Ook het idee om een kraslot te combineren met een gokkast krijgt van ons pluspunten!