Contacteer Ons

Voorspellingen

FK Cukaricki vs FC Twente – Conference League Kwalificatie 2022

FK Cukaricki vs FC Twente Conference League kwalificatie voorspelling 2022
FK Cukaricki vs FC Twente Voorspelling – Conference League Kwalificatie
Aftrap: Donderdag 4 Augustus, 20.00 uur – Čukarički Stadium, Belgrado

FK Cukaricki vs FC Twente Voorspelling

FC Twente kan door de knappe vierde plaats van vorig seizoen dit jaar in de Conference League spelen. In de derde kwalificatieronde is FK Čukarički uit Servië de tegenstander. Op 4 augustus speelt FC Twente eerst in Belgrado om vervolgens op 11 augustus in Enschede de tweede wedstrijd af te werken.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mocht FC Twente het tweeluik met FK Cukaricki weten te winnen dan volgt er nog een play-off ronde voordat er gespeeld kan worden in de groepsfase van de Conference League. Lees hieronder alles over het laatste nieuws van beide teams, de onderlinge resultaten en natuurlijk de voorspelling van onze experts.

FK Cukaricki teamnieuws

Ron Jans kan terugkijken op een super eerste seizoen als trainer van FC Twente door vorig jaar op de vierde plek te eindigen.

In de transferperiode hebben de Tukkers zich weten te versterken met onder andere Christos Tzolis van Norwich, Michel Vlap van Anderlecht, Godfried Roemeratoe van Willem 2 en Jayden Oosterwolde van Parma. 

Daar staat tegenover dat de Tukkers afscheid genomen hebben van onder andere:

  • Kik Pierie (Ajax)
  • Manfred Ugalde (Lommel SK)
  • Dimitrios Limnios (FC Köln)
  • Michal Sadilek (PSV)

FC Twente teamnieuws

FK Cukaricki speelt haar wedstrijden in Belgrado en eindigde vorig seizoen op de derde plaats in de Servische Superliga achter Rode Ster Belgrado en Vojvodina.

Door deze derde plaats mocht de club uit Belgrado instromen in de tweede kwalificatieronde van de Conference League. Daarin werd eenvoudig met 4-1 en 4-0 van Racing FC Union Luxemburg gewonnen.

Srdjan Mijailovic, Stefan Kovac en Djordje Ivanovic waren onder andere de doelpuntenmakers. Zij zullen naar verwachting ook hun opwachting maken tegen FC Twente. 

Onderlinge resultaten

FK Cukaricki vs FC Twente staat op 4 Augustus voor het eerst op het programma. De clubs hebben nog nooit tegen elkaar gespeeld en er zijn dan ook geen onderlinge resultaten beschikbaar.

Voorspelling FK Cukaricki vs FC Twente

FC Twente heeft op papier gunstig geloot. Echter mag FK Cukaricki niet onderschat worden. Ron Jans zal er alles aan moeten doen om zijn mannen scherp aan de aftrap te laten verschijnen in Belgrado, zodat de thuiswedstrijd slechts een formaliteit wordt.

Het is zaak om niet te verliezen in Belgrado, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Wij verwachten dat FC Twente vs FK Cukaricki uiteindelijk in winst voor de Tukkers zal eindigen na een doelpuntrijk duel.

Onze wedtips voor FC Twente vs FK Cukaricki zijn afkomstig van Bet365.

🏆 Winnaar: FC Twente (2.10)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.90)

⚽ Aantal doelpunten: over 2.5 (2.10)

🏆 Twente scoort in beide helften (3.75)