Contacteer Ons

Slots

Fire Joker

De Fire Joker slot van Play ‘N Go heeft een RTP van 96,2% en een extreem hoge volatiliteit. Er zijn maar 5 winlijnen met een minimale inleg van €0,05 en een maximale inleg van €100. Dit is goed voor een maximale uitbetaling van €80.000. Een jackpot is er niet, maar wel een rad van fortuin als bonusronde.

Hoe ziet de Fire Joker slot eruit?

Dit is een van die slotmachines die op het eerste oog heel standaard ogen, maar je hebt het idee dat er meer is dan wat je te zien krijgt. Een 3×3 rollen slot met overduidelijk het titulaire icoon, de Fire Joker. We gaan het zien, maar zoals altijd beginnen we eerst met het uiterlijk van de slot. 

Uiterlijk
De achtergrond bestaat uit een geruit vlak wat van de onderkant verlicht wordt door een vuur. De slot zelf is omringd met een gouden rand, waardoor hij een luxe uitstraling heeft. Door het kleine aantal rollen is er veel ruimte voor grote iconen, welke ook nog eens bijna in 3D geanimeerd zijn.

Muziek en geluid
De muziek kunnen we het beste ‘experimenteel’ noemen. Hij klinkt in eerste instantie een beetje vreemd, maar past goed bij het thema en doet je inderdaad denken aan een chaotische joker. Zodra je begint te spelen wordt de muziek sneller en mysterieuzer, waardoor je nieuwsgierig wordt naar de prijzen.

Er zijn niet heel veel geluidseffecten, maar de effecten die er zijn passen perfect bij de experimentele muziek. Al met al kunnen we concluderen dat Play ‘N Go een goed audiovisueel totaalplaatje heeft weten te maken voor deze eenvoudige slot.

Hoe wordt de Fire Joker gokkast gespeeld?

Vanwege de eenvoudige opzet is de slot ook simpel in het gebruik. Het is de bedoeling om 1 of meer van de vijf winlijnen te scoren welke van links naar rechts lopen. Je kan hierbij worden geholpen door de joker wilds en de Respin of Fire feature.

Respin of Fire
Als je twee rollen met dezelfde symbolen hebt, maar nog geen winlijn hebt gemaakt zal er een respin worden gegeven. Op deze manier heb je de mogelijkheid om eenzelfde icoon op de overgebleven rol te draaien, waardoor je winst uitgekeerd zal worden.

Iconen
De iconen van de slot bestaan uit de klassieke iconen die we van ouderwetse fruitautomaten kennen. Van hoog naar laag zien we de wild, de 7, de ster, de bar, de pruim, de druiven, de citroen, de kersen en de X.

fire joker

Bonussen

Bij veel soortgelijke gokkasten met een 3×3 raster zien we geen bonussen, maar Play ‘N Go heeft in Fire Joker wel een bonusronde toegevoegd. Je belandt in een rad van fortuin ronde wanneer je twee of drie rollen hebt gevuld met dezelfde iconen.

Na een draai aan het rad van fortuin wordt je multiplier bepaald. Deze kan 2x, 3x, 4x, 5x of 10x zijn, waarbij je met de 10x multiplier kans maakt op de hoogste uitbetaling van €80.000.

De multiplier geldt voor alle winlijnen die er op dat moment aanwezig zijn, waardoor je winsten aanzienlijk kunnen oplopen!

Wat vinden wij van de Fire Joker slot?

De Fire Joker slot van Play ‘N Go is een leuke klassieke slotmachine waar je zeker veel plezier aan kan beleven. De unieke bonusronde zorgt ervoor dat je echt op jacht gaat naar de multipliers die worden uitgedeeld en onze ervaring leert dat hier hoge prijzen zijn te halen.

De muziek maakt het spel helemaal af en lijkt alsof hij specifiek voor de Fire Joker gokkast is gemaakt. Aanrader als je van klassieke fruitautomaten houdt!