Contacteer Ons

Slots

Fire Forge

 

Deze slotmachine van MicroGaming, heeft een RTP van 96% en een hoge volatiliteit. Er zijn 243 manieren om te winnen op de 5×3 rollen en de maximale winst is €1.000.000! De jackpot is in drieën verdeeld in brons, zilver en goud. De minimale inleg is €0,20 en de maximale inleg bedraagt €20.

Hoe ziet Fire Forge slot eruit?

Voor zover  je de achtergrond überhaupt kunt zien, is deze gemaakt van zand of een donker gesteente. Aan de linkerkant staat wat reclame en een herinnering waarom deze kast duidelijk lang gespeeld moet worden door de speler. De kast zelf heeft een metaalachtig uiterlijk en het is duidelijk aan de symbolen te zien, dat er dwergen in het spel zijn. De grote dwergen hoofden zijn roodheet van het vuur. 

Muziek en geluid
De muziek van de kast is stompend en komt ook overeen met het idee wat we hebben van de hoofden. Het zijn inderdaad dwergen. De werkende marcheer muziek blijft lekker doorstampen en hoe meer je wint, hoe agressiever deze wordt. De muziek past precies bij het uiterlijk van de kast en werkt opzwepend. De geluidseffecten zijn ook goed en passen perfect in het thema. De donkere toeters sieren de muziek af en toe.

Hoe wordt Fire Forge gespeeld?

De gouden symbolen zijn erg veel waard. Deze rollen niet alleen de free spins, maar pompen ook de jackpotten omhoog. Meer over de free spins later, want het standaard spel heeft genoeg te bieden. We zien namelijk niet alleen de scatter, maar ook de wild terugkomen in deze kast. Deze fungeert als vervangend icoon voor alle iconen behalve de scatter. 

Besturing
De besturing van de slotmachine zit volledig aan de rechterkant. Van boven naar beneden zien we daar het snelheidsicoon, welke het rollen versnelt, de autospin, de spinknop, de inlegselector en de opties van de kast. 

Iconen
De iconen van de kast zijn de hamer, het aambeeld, de handschoen, de lantaarn, de koffiepot, de robijn, de smaragd, de saffier en de amethist.

Fire Forge

Bonussen van Fire Forge slot

Zoals eerder gezegd, spelen de dwergenhoofden een grote rol bij het winnen van hoge prijzen. Heb je er vijf op een rij, kom je in de bonusrondes terecht, waarin je drie keuzes kan maken. Dit zijn de 12 free spins met lage volatiliteit, 6 free spins met middel volatiliteit en 3 free spins met hoge volatiliteit. 

In de free spins wordt de multiplier elke spin  verhoogd met x1, x3 of x6, afhankelijk welke keuze je hebt genomen in het begin. Als je minder free spins hebt, wordt de multiplier sneller verhoogd, waardoor je alsnog hele grote prijzen kan krijgen.

Buiten alles wat je hierboven krijgt, krijg je ook nog de mogelijkheid de free spins te retriggeren, waardoor je met wat geluk aardig ang in de bonusronde kan blijven voor die ultieme jackpot van 1 miljoen.

Wat vinden wij van Fire Forge?

Fire Forge is een leuke gokkast waarin de free spins lekker vaak getriggerd worden. Het is ons in de bonusronde helaas niet gelukt om een echt hoge winst te behalen ondanks dat de multiplier al snel torenhoog oploopt. Krijg je het voor elkaar om in de bonusronde een grote win in de wacht te slepen, zul je er nog wel lang over napraten. Al met al is Fire Forge een leuke gokkast waar je zeker een aantal uurtjes aan kan besteden.