Contacteer Ons

Voorspellingen

Fiorentina vs FC Twente Voorspelling – Conference League Play-Offs 2022

Fiorentina vs FC Twente Voorspelling Conference League Play-Offs 2022
Fiorentina vs FC Twente Voorspelling – Conference League Play-Offs
Aftrap: Donderdag 18 Augustus, 21.00 uur – Stadio Artemio Franchi, Florence

Fiorentina vs FC Twente Voorspelling

Fiorentina vs FC Twente gaan uitmaken wie er komend seizoen in de groepsfase van de Conference League gaat spelen. De eerste wedstrijd is in Florence op 18 augustus. De tweede wedstrijd zal een week later op 25 augustus in Enschede worden gespeeld. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Fiorentina is duidelijk de favoriet, maar FC Twente heeft dit seizoen al enkele malen laten zien dat ze prima voetbal op de mat kunnen leggen. 

Is het genoeg om Fiorentina over twee wedstrijden over de knie te leggen? Of zal Fiorentina toch floreren en hun favorietenrol weten waar te maken?

Lees hieronder over het laatste nieuws van beide teams en onze wedtips voor Fiorentina vs FC Twente.

Fiorentina Teamnieuws

Fiorentina wist zich dit jaar te versterken met enkele nieuwe spelers. Onder andere Dodô, Luka Jović en Rolando Mandragora wisten de weg naar Florence te vinden.

Daar stond wel het vertrek van sterspeler Federico Chiesa naar Juventus tegenover. Ook Erick Pulgar en keeper Bartlomiej Dragowski vertrokken uit Florence. 

Voor Fiorentina is het de eerste wedstrijd in de Conference League dit seizoen. Voor de competitie speelde Fiorentina afgelopen weekend de eerste wedstrijd tegen het gepromoveerde Cremonese. Er werd pas in de 94e minuut met 3-2 gewonnen. 

Tegen FC Twente zal trainer Vincenzo Italiano niet kunnen beschikken over Castrovilli, Venuti en Zurkowski. Voor de rest is de selectie van Fiorentina geheel fit. Dat houdt dus in dat wellicht de Nederlander Sofyan Amrabat minuten tegen FC Twente kan maken.

FC Twente Teamnieuws

FC Twente is op dreef in de Conference League. De ploeg van Ron Jans wist korte metten te maken met FK Čukarički. In Belgrado werd het al 1-3 voor De Tukkers en in eigen huis werd het maar liefst 4-1 voor FC Twente. 

Ook in de Eredivisie is FC Twente voortvarend van start gegaan door overwinningen op NEC en Fortuna Sittard. In beide wedstrijden wisten De Tukkers de nul te houden en scoorden ze zelf 4 keer. 

Wout Brama is de enige speler die niet zal spelen bij FC Twente. Hij kampt nog steeds met een liesblessure. Voor de rest kan Ron Jans over een fitte selectie beschikken

Onderlinge resultaten

FC Twente vs Fiorentina stond nog nooit eerder op het programma. Er zijn dus geen head to head statistieken beschikbaar.

Voorspelling Fiorentina vs FC Twente

Ondanks het feit dat FC Twente op papier zwaar geloot heeft, hoeft de ploeg van Ron Jans niet al te veel onder de indruk te zijn van Fiorentina. Tegen Cremonese stond Fiorentina voor het grootste gedeelte van de wedstrijd met een man meer op het veld. Er werd echter pas diep in de blessuretijd gewonnen met 3-2.

FC Twente heeft het vertrouwen en zal dit vertrouwen in Italië zeker gebruiken om een goed resultaat neer te zetten. Wij durven zelfs te hopen op een klein stuntje en voorspellen dat FC Twente met een minimaal verschil zal winnen in Florence.

Wedtips

Hieronder vind je onze wedtips voor Fiorentina vs FC Twente. De quoteringen zijn afkomstig van Circus Nederland.

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.86)

🏆 Dubbele kans: gelijkspel of FC Twente wint (2.38)

⚽ Aantal doelpunten: over 2.5 (1.70)

Circus heeft ook een interessante combo voor je klaar staan

🏆 Resultaat: Gelijkspel en minder dan 3.5 goals (5.50)