Contacteer Ons

Slots

Fields of fortune

Deze kast van Playtech zoekt de randjes van het onmogelijke op, waar heel kinderachtige tekeningen je naar het grote geld moeten trekken. Is deze kast het waard om de kinderlijke tekeningen te trotseren? 

Fields of Fortune kent 25 winlijnen over 5 rollen, met een jackpot van 1000 coins. De minimale inleg is €0,25 en de maximale inleg is €60. De slotmachine kent wilds, scatters en een bonusronde.

Hoe ziet Fields of Fortune eruit?

Als onze eerste indruk in de eerste alinea nog niet voldoende was om een idee te krijgen van de machine, denk dan aan een getekende versie van Teletubbieland. We zien op de achtergrond een mooie akker met uitgestrekte velden en een helderblauwe lucht met welgeteld 1 wolk. 

Uiterlijk
De kast zelf is gemaakt in een getekend houten kader zonder achtergrond. De iconen zijn heel duidelijk, mede omdat er geen achtergrond in de kast aanwezig is en er gewerkt wordt met heldere, contrasterende kleuren. Denk aan groene, gele, paarse en rode kleuren. 

Muziek en geluid
Er is helaas geen muziek aanwezig in deze gokkast, maar alleen geluidseffecten. Deze geluidseffecten zijn prima en passen perfect bij het thema. Goed gedaan door Playtech!

Hoe speel je Fields of Fortune?

Het spel speelt als een standaard spel met winlijnen vanaf links. 

Iconen
De karaktericonen in de kast zijn de bloemen, een gieter en een snoeiset. Deze zijn allemaal in stilj getekend. Daarnaast heeft de kast nog de standaardiconen uit een kaartspel, welke allemaal bestaan uit een aantal boontjes. 

Besturing
Als het om besturing gaat is less altijd more en in dit geval zien we maar 2 knoppen. Dit zijn welteverstaan de feature bet knop en de spin knop. Als je laatste lang inhoud, kom je vanzelf in de autoplay terecht. Wij houden van dit soort gokkasten die makkelijk te besturen zijn.

Fields of fortune

Bonussen

De bonus rondes van dit spel kun je bereiken door 3 scatters tevoorschijn te krijgen, waarna je kunt kiezen uit 2 opties. Deze opties zijn de boontjes veranderen in kool of wortels. Kool geeft een grotere bonus op de karaktericonen en de wortel geeft een grotere bonus op de worteliconen. Dit is een veredelde free spins modus, waar de focus op of de karakters of de standaard iconen wordt gelegd. Dit is leuk gedaan en het kan je ook nog flink wat extra’s opleveren.

Ons oordeel over Fields of Fortune

Wat krijg je als je de Teletubbies mixt met volwassen gerichte content? Juist… verwarring. Het mag duidelijk zijn dat de kinderlijke iconen en features niet echt aan ons besteed zijn. De boontjes en worteltjes kunnen nog, maar de bloemen zijn een beetje te veel voor ons.

Fields of Fortune gaat dan ook bij ons dan ook de archieven in als een hele vreemde gokkast. Als je door het thema heen kijkt is er in principe niets mis met de kast, aangezien hij makkelijk speelt en een degelijke bonusronde heeft.