Contacteer Ons

Slots

Fields of Clover

1×2 Gaming heeft met deze slotmachine een spel met een Iers thema neergezet. Fields of Clover is goed voor een RTP van 96.04%, middel volatiliteit en een maximale winst van 1500 x je inleg. De minimale inleg is €0,10 en de maximale inleg is €100, wat goed is voor 10 winlijnen.

Hoe ziet de Fields of Clover gokkast eruit?

Deze slot windt er geen doekjes om en is heel duidelijk gebaseerd op Ierland of Sint Patrick’s Day. De achtergrond van het spel is groen, met gouden zonnestralen en goudstof wat rondvliegt. De slot zelf is zo groen als het gras en laat dat nu precies de plek zijn waar je de klavertjes vier kunt vinden. In de Fields of Clover gokkast komen dan ook veel verschillende klavertjes voor.

De iconen zijn duidelijk zichtbaar door het slimme gebruik van een fellere kleur groen als de achtergrond. Het geheel blijft hierdoor perfect in thema en de iconen komen goed tot hun recht.

Muziek en geluid
We moeten toegeven dat de muziek typisch Iers is en precies wat je zou verwachten van een slot met dit thema. Helaas heeft 1×2 Gaming weer hetzelfde gedaan als waar ze inmiddels om bekend staat. De loop is namelijk veel te kort, waardoor de muziek snel irritant begint te worden.

Opvallend is wel dat de geluiden van de spinknop afgescheiden zijn van de rest van de geluiden. Dit is in ieder geval wel goed gedaan, maar het maakt de misser van de muziek niet helemaal goed.

Hoe wordt de Fields of Clover slot gespeeld?

Het eerste wat opvalt wanneer je begint te spelen is dat de winlijnen zowel van links naar rechts als van rechts naar links gescoord kunnen worden. De setup van 5 rollen met elk 3 iconen geeft hierdoor wat meer kans om een winlijn te scoren. 

Wilds
Een andere leuke extra’s is dat als er wilds tevoorschijn komen, zij zich over de hele rol uitbreiden. Daarnaast blijft de rol met wilds ook nog eens staan tot de volgende spin, waardoor je weer extra kans op (grotere) winsten hebt.

Iconen
De iconen zijn allemaal in stijl en er zijn voor de verandering eens geen kaarticonen te vinden. Van hoog naar laag zien we de groene klaver, witte klaver, gele klaver, rode klaver, blauwe klaver, harp, smaragd en de wild. 

Besturing
De layout van deze slot is gelijk aan wat we van Elk studio’s zien, maar net iets minder goed uitgewerkt. We doelen dan vooral op de opties aan de linkerkant van het scherm, deze toveren 4 andere knoppen tevoorschijn. De menu’s zijn echter zo klein dat ze op de desktop bijna niet te zien zijn, dit is op de telefoon wel beter.

fields of clover

Bonussen

Waar het in de Fields of Clover gokkast echt aan ontbreekt is bonussen. Er zijn geen scatters te bekennen, dus er zijn geen free spins of bonusgames. De enige ‘bonus' die dit spel kent is de wild. We moeten toegeven dat deze wel leuke extra's geeft, zoals het uitbreiden over de hele rol en het triggeren van een respin. De wild komt alleen voor op rollen 2, 3 en 4 en vervangt andere iconen om winlijnen uit te breiden.

We hadden graag gezien dat er nog wat extra bonussen in de gokkast zaten, maar dat is helaas niet het geval.

Wat vinden wij van de Fields of Clover slot?

Helaas heeft deze gokkast onze aandacht niet erg lang vast kunnen houden. We moeten toegeven dat het qua muziek en geluid iets beter is dan de slots die we gewend zijn van 1×2 Gaming, maar dit maakt het gebrek aan features niet helemaal goed. We hadden graag scatters en free spins teruggezien, maar geven toe dat de expanded wilds die ook nog eens een respin geven toch wel goede prijzen kunnen opleveren.

Als je op zoek bent naar een eenvoudige gokkast die soepel speelt is Fields of Clover misschien wel iets voor jou!