Contacteer Ons

Voorspellingen

Feyenoord vs Vitesse Voorspelling

Feyenoord vs Vitesse voorspelling
Feyenoord vs Vitesse Voorspelling
Aftrap: Zaterdag 15 Januari, 20.00 uur – De Kuip, Rotterdam

Feyenoord vs Vitesse: Onze Voorspelling

Dit weekend gaat de Eredivisie weer van start na een korte winterstop. Feyenoord ontvangt in een lege Kuip Vitesse. Het is een wedstrijd tussen de huidige nummers 3 en 4 op de ranglijst. Een ware topper dus die gaat uitmaken of Feyenoord de aansluiting met Ajax en PSV zal verliezen of juist zal inlopen. De wedstrijd zal onder leiding staan van Allard Lindhout. De 32-jarige Groninger floot al eerder een wedstrijd van Feyenoord dit seizoen. Dit was de wedstrijd tegen AZ.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord Teamnieuws
Feyenoord is dus de winterstop ingegaan met een verdienstelijke derde plaats. De ploeg van Arne Slot heeft bewezen dat het aantrekkelijk aanvallend voetbal kan spelen. Verschillende spelers hebben aangegeven dat deze speelwijze hen enorm bevalt.

Feyenoord zal het hoogstwaarschijnlijk tegen de Arnhemmers zonder Luis Sinisterra moeten doen. Hij kampt met een blessure. Arne Slot zal daarom de huurling van Arsenal, Reiss Nelson in de basis opstellen. Oud-Vitessenaar Bryan Linssen zal uitkijken naar de wedstrijd, aangezien hij 3 seizoenen voor de Arnhemmers speelde alvorens Feyenoord hem in 2020 transfervrij overnam.

Vitesse Teamnieuws
Vitesse is de winterstop ingegaan met een 4e plaats met 6 punten achterstand op Feyenoord. Vitesse zal met zeer veel vertrouwen richting Rotterdam-Zuid afreizen. De Arnhemmers zijn al 5 wedstrijden ongeslagen en ze zullen dus kansen zien om het gat met Feyenoord te dichten.

Alle ogen in deze wedstrijd zullen gericht zijn op Riechedly Bazoer. Na het mislopen van Joey Veerman heeft Feyenoord haar zinnen gezet om Bazoer te verleiden voor een overstap naar Feyenoord. De vraagprijs van Vitesse voor Bazoer is echter nog te hoog voor Feyenoord. De Arnhemmers vragen 3 miljoen euro terwijl Feyenoord bereid is om de helft te betalen.

Onderlinge Resultaten
Sinds 2018, Stonden Feyenoord en Vitesse in totaal 6 keer tegenover elkaar. Feyenoord won maar 1 keer. Vitesse wist 2 keer te winnen en 3 keer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. De wedstrijd eerder dit seizoen in Arnhem eindigde in 2-1 voor Vitesse.

Arne Slot slot echter pas enkele weken aan het roer en daarom zal het dit weekend naar verwachting een andere wedstrijd worden.

Onze Wedtips voor Feyenoord vs Vitesse

De eerste wedstrijd na de winterstop is altijd een belangrijke wedstrijd gebleken. Het is een goede graadmeter om te zien hoe teams uit de winterstop zijn gekomen. Als Sinisterra niet aan de aftrap zal verschijnen dan zal er veel afhangen van de vorm van Bryan Linssen en Reiss Nelson.

Wij denken dat Feyenoord toch sterk voor de dag zal komen en uiteindelijk met een minimale overwinning de drie punten in Rotterdam zal houden.

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.75)

🏆 Reguliere Speeltijd: Feyenoord (1.50)

Of je kan natuurlijk kiezen voor hogere odds door voor een combinatie gaan

🏆 Feyenoord wint en beide teams scoren: (3.05)

Odds via BetCity.