Contacteer Ons

Voorspellingen

Feyenoord vs Sturm Graz Voorspelling – Europa League 2022

Feyenoord vs Sturm Graz voorspelling Europa League 2022
Feyenoord vs Sturm Graz Voorspelling – Europa League Groepsfase
Aftrap: Donderdag 15 September, 18.45 uur – De Kuip, Rotterdam

Feyenoord vs Sturm Graz Voorspelling

Op 15 september ontvangt Feyenoord Sturm Graz uit Oostenrijk voor de tweede groepswedstrijd in de Europa League. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord begon het Europees seizoen met een 4-2 nederlaag bij Lazio Roma. De ploeg van Arne Slot werd de eerste helft volledig weggespeeld, maar wist toch nog twee keer het net te vinden in de tweede helft.  

Sturm Graz begon het Europees seizoen een stuk beter. De Oostenrijkers wonnen thuis met 1-0 van Midtjylland. Emanuel Emegha was de doelpuntenmaker. Sturm Graz moest de wedstrijd overigens met 10 man spelen door een rode kaart voor Stefan Hierländer. 

Lukt het de Rotterdammers om voor Het Legioen de eerste 3 punten binnen te halen of laat Feyenoord zich verrassen door Sturm Graz? Lees het laatste nieuws en onze Feyenoord vs Sturm Graz voorspelling hieronder.

Feyenoord teamnieuws

Feyenoord werd in Italië in de eerste helft tegen Lazio Roma helemaal weggespeeld. Het stond bij rust dan ook 3-0 voor de Italianen. Uiteindelijk wist de nieuwe spits Giménez nog twee keer het net te vinden, waardoor de eindstand van 4-2 op het scorebord stond na 90 minuten. 

Feyenoord wist de Romeinse kater al snel weer weg te spoelen door in eigen huis met 3-0 van Sparta te winnen afgelopen weekend. Kökcü, Dilrosun en Giménez scoorden voor de Rotterdammers. 

Tegen Sturm Graz zal Arne Slot niet over Szymanski en Geertruida kunnen beschikken. De rest van de selectie is volledig fit om te spelen tegen Sturm Graz

Sturm Graz teamnieuws

Sturm Graz wist in tegenstelling tot Feyenoord de eerste wedstrijd in groep F wel te winnen. Thuis tegen Midtjylland werd met 10 man met 1-0 gewonnen. 

De ploeg van Christian Ilzer staat momenteel 3e in Oostenrijkse Bundesliga achter Red Bull Salzburg en Lask Linz. Afgelopen weekend werd er eenvoudig met 0-2 van Klagenfurt gewonnen. Ljubic en Emegha wisten beiden te scoren voor Sturm Graz. 

Tegen Feyenoord kan coach Christian Ilzer niet beschikken over Otar Kiteishvili en Jakob Jantscher vanwege blessures. Stefan Hierländer is geschorst.

Onderlinge resultaten

Nog niet eerder stond Feyenoord vs Sturm Graz op het programma in Europees verband. Er zijn dan ook geen statistieken voor de wedstrijd beschikbaar.

Voorspelling Feyenoord vs Sturm Graz

We denken dat Feyenoord voor eigen publiek zal winnen van Sturm Graz. De Rotterdamse ploeg heeft bewezen dat ze het net makkelijk weten te vinden. De Kuip zal hopelijk voor de Rotterdammers ook dit jaar een onneembare vesting worden. 

We verwachten dat Sturm Graz op de counter zal loeren. Feyenoord zal hoogstwaarschijnlijk het meest balbezit hebben en ze zullen dit moeten gebruiken om doelpunten te maken.

50x Je inzet bij winst van Feyenoord

BetCity heeft een interessante Odds Boost promotie voor nieuwe spelers. De odds voor winst van Feyenoord zijn verhoogd naar maar liefst 50x!

Je claimt de bonus eenvoudig via de volgende stappen:

  • Maak een account via onderstaande knop
  • Stort minimaal €20
  • Selecteer de Odds Boost in je account

De maximale inzet voor deze promotie is €1, wat je dus €50 winst kan opleveren.

Wedtips

Voor alle andere spelers hebben we de volgende wedtips opgesteld voor Feyenoord vs Sturm Graz.

🏆 Feyenoord wint beide helften (1.92)

⚽ Santiago Gimenez scoort (1.95)