Contacteer Ons

Voorspellingen

Feyenoord vs Sparta Voorspelling

Feyenoord vs Sparta voorspelling 11 september 2022
Feyenoord vs Sparta Voorspelling – Eredivisie Speelronde 6
Aftrap: Zondag 11 September, 20.00 uur – De Kuip, Rotterdam

Feyenoord vs Sparta Voorspelling

Aanstaande zondag 11 september staat de Rotterdamse derby op het programma in de Eredivisie. Sparta gaat dan namelijk op bezoek bij Feyenoord in Rotterdam-Zuid. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord is het seizoen begonnen zoals het vorig jaar is geëindigd. Met 4 overwinningen en 1 gelijkspel staat Feyenoord maar 2 punten achter op koploper Ajax. 

Sparta is het seizoen ook goed begonnen en we vinden ze dan ook op een keurige 7e plaats op de ranglijst met 7 punten uit 5 wedstrijden. 

De Rotterdamse derby staat altijd garant voor spanning en sensatie. Met name dit weekend kan de wedstrijd erg interessant worden door de goede prestaties van Sparta.

Lukt het Sparta om Feyenoord een eerste nederlaag te bezorgen? Lees hier alles over het laatste nieuws, de vorm en statistieken om je te helpen met de voorspelling voor Feyenoord vs Sparta.

Feyenoord teamnieuws

Feyenoord is momenteel nog ongeslagen in de Eredivisie. Dit zag er na 30 minuten in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles heel anders uit. De ploeg uit Rotterdam werd namelijk verrast door Go Ahead en kwam op een 2-0 achterstand. 

De Rotterdammers wisten de achterstand al in de eerste helft recht te trekken door 2 keer te scoren. In de 2e helft werd er nog 2 keer gescoord voor Feyenoord. Dilrosun en Szymanski waren verantwoordelijk voor de doelpunten. 

Arne Slot kan hoogstwaarschijnlijk niet beschikken over López. Geertruida is vanwege koorts ook een twijfelgeval. Pedersen speelt niet vanwege een schorsing en de meest recente aanwinst Bullaude is nog niet speelgerechtigd.  

Sparta teamnieuws

Sparta is het seizoen goed begonnen. Er werd weliswaar verloren tegen Ajax en AZ, maar er werd van directe concurrenten zoals Emmen, Go Ahead Eagles en Volendam gewonnen. 

Met name de wedstrijd van afgelopen weekend was een zeer goede wedstrijd van de Spartanen. Door doelpunten van Vito van Crooij, Tobias Lauritsen en Sven Mijnans werd er met maar liefst 4–0 van Volendam gewonnen. 

Trainer Maurice Steijn kan tegen Feyenoord alleen niet over Tim Coremans beschikken. De keeper kampt namelijk met een schouderblessure en is tot minimaal december niet inzetbaar.

Onderlinge resultaten

Sinds 2018 stond Feyenoord vs Sparta 7 keer op het programma. Feyenoord wist daarvan 5 wedstrijden te winnen. Er werd 2 keer gelijkgespeeld. 

In totaal wist Feyenoord in deze 7 wedstrijden 15 keer te scoren. Sparta wist maar 3 keer het net te vinden.  

De laatste Rotterdamse derby was in februari 2022. Het werd toen 4-0 voor Feyenoord. Guus Til was toen de grote man door 2 keer te scoren.

Voorspelling Feyenoord vs Sparta

Feyenoord zal met Sparta een geduchte tegenstander treffen in De Kuip. Desalniettemin denken we dat Feyenoord met alle nieuwe aanwinsten van Sparta moet winnen. 

Arne Slot heeft alweer snel een goed team neergezet dat in staat is om lang voor de titel mee te doen dit jaar. 

Tegen Sparta zal Feyenoord hoogstwaarschijnlijk veel balbezit hebben en als ze de counter van Sparta eruit kunnen halen dan zou het een simpele overwinning moeten worden.

Wedtips

De wedtips voor Feyenoord vs Sparta zijn afkomstig van Circus.

🥅 Beide teams scoren: Nee (1.86)

⚽ Totaal doelpunten: meer dan 2.5 (1.50)

🏆 Winaar: Feyenoord (1.29)