Contacteer Ons

Voorspellingen

Feyenoord vs SC Heerenveen Voorspelling

Feyenoord vs SC Heerenveen Voorspelling 2022
Feyenoord vs SC Heerenveen Voorspelling – Eredivisie Speelronde 2
Aftrap: Zaterdag 13 Augustus, 21.00 uur – De Kuip, Rotterdam

Feyenoord vs SC Heerenveen Voorspelling

Feyenoord speelt haar eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen op 13 augustus. De middelmatige voorbereiding op het nieuwe seizoen werd de Rotterdammers niet fataal in de eerste wedstrijd afgelopen week tegen Vitesse. Integendeel, er werd maar liefst met 2-5 gewonnen bij Vitesse. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De seizoensstart van Heerenveen was niet goed genoeg. Er werd namelijk met 0-0 gelijkgespeeld in een saaie wedstrijd tegen Sparta uit Rotterdam. De Friezen reizen dus naar Rotterdam-Zuid om zich te revancheren.

Feyenoord teamnieuws

Tegen Vitesse liet Feyenoord zien dat het over goede spelers beschikt. De hand van Arne Slot is duidelijk zichtbaar met attractief en aanvallend voetbal. De verdediging oogde soms nog een beetje fragiel maar de Rotterdammers wisten maar liefst 5 keer te scoren in Arnhem.

Tegen Heerenveen kan Arne Slot hoogstwaarschijnlijk nog niet over Kökcü beschikken. De Turkse middenvelder is nog herstellende van een enkelblessure. 

Daarnaast zullen Mats Wieffer, Giménez en Marcus Pedersen ook nog moeten wachten op hun debuut in De Kuip.

SC Heerenveen teamnieuws

De Friezen eindigden vorig jaar op een toch wel teleurstellende 8e plaats en wisten zich niet te kwalificeren voor Europees voetbal . Dit jaar heeft Heerenveen zich als doel gesteld om wederom in het linkerrijtje te eindigen en de play-offs vervolgens wel winnend af te sluiten. 

Heerenveen wist in de eerste competitiewedstrijd tegen Sparta niet verder te komen dan een 0-0 gelijkspel. Trainer Johnny Janssen zag zijn nieuwe aanwinsten Simon Olsson en Alex Timossi Andersson nog niet scoren.

Tegen Feyenoord kan Heerenveen overigens over een geheel fitte selectie beschikken.

Onderlinge resultaten

Vorig jaar wist Feyenoord in De Kuip te winnen met 3-1. Voor de KNVB beker wist Heerenveen later in het seizoen thuis met 4-3 te winnen. Het jaar daarvoor was Heerenveen te sterk door met 3-0 thuis te winnen mede dankzij een goal van Joey Veerman.

Feyenoord vs SC Heerenveen staat dus altijd garant voor veel goals.

Voorspelling Feyenoord vs SC Heerenveen

Feyenoord heeft door de ruime overwinning tegen Vitesse vertrouwen weten te tanken. De Rotterdammers willen dit goede gevoel logischerwijs een vervolg geven. 

Heerenveen kan juist wat extra vertrouwen gebruiken. De Friezen willen tegen Feyenoord de eerste drie punten van het seizoen pakken.

Het zal lastig worden voor Heerenveen om Feyenoord in eigen huis te verslaan. De Kuip is de laatste jaren voor steeds meer teams een onneembare vesting gebleken. We verwachten dat dit ook komend weekend het geval zal zijn. 

Er zal bovendien ook wederom veel gescoord worden met uiteindelijk Feyenoord die als winnaar van het veld zal afstappen.

Wedtips

De odds voor onderstaande wedtips voor Feyenoord vs SC Heerenveen zijn afkomstig van Circus Nederland.

🏆 Winnaar: Feyenoord (1.32)

⚽ Aantal doelpunten: over 3.5 (2.21)

🥅 Beide team scoren: ja (1.83)

⚽ Feyenoord scoort in beide helften (1.79)