Contacteer Ons

Voorspellingen

Feyenoord vs PSV Voorspelling

feyenoord vs psv voorspelling eredivisie
Feyenoord vs PSV Voorspelling
Aftrap: Zondag 8 Mei, 16.45 uur – De Kuip, Rotterdam

Feyenoord vs PSV Voorspelling

De laatste topper van het seizoen staat gepland voor zondag 8 mei. Tijdens Feyenoord vs PSV staat er veel op het spel. PSV heeft met een overwinning op Feyenoord nog altijd zicht op het kampioenschap, aangezien de Eindhovenaren maar 4 punten verwijderd zijn van Ajax. Kortom, Feyenoord vs PSV belooft een mooie wedstrijd te worden in een uitverkochte Kuip dit weekend.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord teamnieuws

Feyenoord blaakt van het zelfvertrouwen. De ploeg van Arne Slot staat in de halve finale van de Conference League en is is in de laatste 6 wedstrijden ongeslagen. De laatste nederlaag werd in de Arena geleden tegen Ajax.

Feyenoord wist de laatste wedstrijd uit bij Fortuna Sittard eenvoudig met 1-3 te winnen. Geertruida wist tweemaal het net te vinden en het andere doelpunt werd gemaakt door de van Arsenal gehuurde Reiss Nelson. 

Feyenoord zal het tegen PSV zonder Jens Toornstra en Justin Bijlow moeten doen. Zij zijn lange tijd uit de roulatie door ernstige blessures. Arne Slot zal hoogstwaarschijnlijk met dezelfde elf als tegen Olympique Marseille beginnen.

Dat betekent dat Bryan Linssen op de bank zal beginnen en Cyriel Dessers en Luis Sinisterra de voorhoede zullen vormen tegen PSV.

PSV teamnieuws

PSV is de laatste drie wedstrijden ongeslagen. De laatste nederlaag leed de ploeg van Roger Schmidt tegen Leicester City in Eindhoven voor de kwartfinale van de Conference League.

Afgelopen weekend werd er thuis met 4-2 gewonnen van Willem II. Ritsu Dōan, Cody Gakpo en Eran Zahavi waren de doelpuntenmakers.

PSV staat overigens momenteel tweede in de Eredivisie en zal moeten winnen om de druk op Ajax te blijven houden.

Roger Schmidt heeft geen personele zorgen in aanloop naar de kraker tegen Feyenoord in Rotterdam. De selectie van de Eindhovenaren lijkt volledig fit, wat betekent dat Cody Gakpo, Eran Zahavi en Carlos Vinícius in de voorhoede zullen starten. 

Onderlinge resultaten

Sinds 2019, stonden Feyenoord en PSV 6 keer tegenover elkaar. Feyenoord wist 3 ontmoetingen te winnen, PSV 0 en er werd 3 keer gelijkgespeeld. 

De laatste wedstrijd tussen PSV en Feyenoord was op 19 september, 2021. Toen werd het maar liefst 0-4 voor Feyenoord in Eindhoven. Toornstra, Dessers en Linssen wisten toen te scoren. Verder is het goed om te weten dat Feyenoord niet van PSV heeft verloren in de laatste 7 confrontaties.

Wedtips Feyenoord vs PSV

Feyenoord heeft het vertrouwen en zeker in eigen huis met Het Legioen op de tribune denken wij dat dat de Rotterdammers ook tegen PSV goede zaken zullen doen. 

Het zal weliswaar de aartsrivaal Ajax hoogstwaarschijnlijk aan het kampioenschap helpen, maar wij denken dat Feyenoord er alles aan zal doen om zo hoog mogelijk te eindigen aan het einde van het seizoen. 

Er zal veel gescoord worden aan beiden zijden, maar Feyenoord zal toch met de overwinning van het veld stappen.

Hieronder zie je welke wedtips we voor je hebben geselecteerd voor Feyenoord vs PSV, alle odds zijn afkomstig van Circus Nederland.

🏆 Feyenoord wint (2.37)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.50)

🥅 Dubbele kans: Feyenoord of gelijkspel (1.40)