Contacteer Ons

Voorspellingen

Feyenoord vs Midtjylland Voorspelling – Europa League 2022

Feyenoord vs Midtjylland voorspelling 13 oktober 2022 europa league
Feyenoord vs Midtjylland Voorspelling – Europa League Groepsfase
Aftrap: Donderdag 13 Oktober, 18.45 uur – De Kuip, Rotterdam

Feyenoord vs Midtjylland Voorspelling

Op donderdag 13 oktober speelt Feyenoord alweer de vierde wedstrijd in de Europa League tegen Midtjylland. Na 3 wedstrijden gespeeld te hebben, staan de Rotterdammers momenteel op de eerste plaats op basis van doelsaldo. Alle andere ploegen in groep F hebben overigens hetzelfde aantal punten. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mocht Feyenoord aankomende donderdag winnen dan maken ze een heel goede kans om door te gaan naar de knock-out fase. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor Midtjylland. Het voordeel voor Feyenoord is dat ze nu voor het eigen Legioen spelen.

Feyenoord teamnieuws

Feyenoord wist de laatste groepswedstrijd tegen Midtjylland in Denemarken niet verder te komen dan een 2-2 gelijkspel. Vooraf had Arne Slot daar wellicht voor getekend.

Echter, gezien het feit dat de Rotterdammers met 0-2 voor stonden en pas in de slotfase de gelijkmaker tegen kregen, zal Slot toch teleurgesteld zijn. 

In de thuiswedstrijd tegen de Denen weet Feyenoord in ieder geval waar ze op moeten letten om dit te voorkomen. Onder andere het afmaken van 100% kansen zal een prioriteit zijn voor Feyenoord om thuis te winnen. 

Feyenoord kan tegen Midtjylland niet beschikken over Idrissi. Hij heeft een hamstringblessure. De rest van de selectie is volledig fit en kan tegen Midtjylland ingezet worden.

Midtjylland teamnieuws

Coach Bo Henriksen kan trots terugkijken op de wedstrijd tegen Feyenoord. Weliswaar kwamen de Denen achter met 0-2 in eigen huis, maar toch wist Midtjylland de rug te rechten in de 2e helft door 2 keer te scoren. Mede dankzij goals van Isaksen en José Carlos Ferreira Júnior wist Midtjylland dus een punt te redden.

Bo Henriksen zal in de uitwedstrijd tegen Feyenoord niet kunnen beschikken over Júnior Brumado. De centrumspits kampt met een langdurige spierblessure.

Onderlinge resultaten

Afgelopen week was het de eerste keer dat Feyenoord vs Midtjylland tegen elkaar speelden.  Het 2-2 gelijkspel is dus het enige vergelijkingsmateriaal wat we hebben voor beide teams. 

Pak 50x je inzet bij BetCity

Voor nieuwe spelers heeft BetCity weer een Odds Boost van 50.00 klaar staan.

Als Feyenoord weet te winnen van Midtjylland krijg je dus 50x je inzet terug.

Je claimt de Odds Boost als volgt:

  1. Maak een BetCity account via de knop hieronder
  2. Stort €20 of meer
  3. Claim de Odds Boost in je account

Voorspelling Feyenoord vs Midtjylland

Feyenoord heeft alles nog in eigen hand om de groepsfase van de Europa League te overleven. Als er thuis tegen Midtjylland gewonnen wordt dan zijn de Rotterdammers heel dicht bij overwintering in Europa. 

Helaas geldt hetzelfde voor Midtjylland en alle andere ploegen in groep F. We verwachten dat Feyenoord voor eigen publiek aanstaande donderdag Midtjylland toch met ruime cijfers zal verslaan.

De Rotterdammers hebben al enkele keren bewezen dat ze in De Kuip boven zichzelf uit kunnen stijgen.

Wedtips

Zoals altijd heeft BetCity weer prima odds voor de Europa League. De wedtips voor Feyenoord vs Midtjylland zijn dan ook afkomstig van deze bookmaker.

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.60)

🏆 Feyenoord wint (1.65)

Of je kan natuurlijk kiezen voor een Betcity pre-pack gaan:

🏆 Feyenoord wint en meer dan 2.5 doelpunten (2.30)