Contacteer Ons

Voorspellingen

Feyenoord vs FC Utrecht Voorspelling

Feyenoord vs FC Utrecht voorspelling
Feyenoord vs FC Utrecht Voorspelling
Aftrap: Zondag 24 April, 14.30 uur – De Kuip, Rotterdam

Feyenoord ontvangt op zaterdag 24 april FC Utrecht in de Kuip en zal dan proberen om de derde plaats nog steviger in handen te houden. De Rotterdammers zijn de laatste weken onverslaanbaar en ze wisten vorige week zelfs door te stomen naar de halve finale in de Europese Conference League. Ze zullen dan ook met vertrouwen de Domstedelingen ontvangen in Rotterdam. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

FC Utrecht aan de andere kant wacht al 5 wedstrijden op een overwinning. Een overwinning in de Kuip is zeker nodig om het moraal een boost te geven voor de play-offs aan het einde van het seizoen.

Feyenoord vs FC Utrecht Voorspelling

Feyenoord teamnieuws

Feyenoord is in de laatste 5 wedstrijden ongeslagen. De laatste nederlaag werd op 20 maart in de Arena geleden tegen Ajax. De ploeg van Arne Slot zal zeker na de knappe overwinning op Slavia Praag in de kwartfinale in de Conference League overlopen van vertrouwen. 

Feyenoord heeft het kampioenschap al lang uit het hoofd gezet. Met een klein wonder is een 2e plaats nog haalbaar, maar de achterstand van 7 punten met nog 5 wedstrijden te gaan, lijkt onoverbrugbaar.  

De Rotterdammers zullen het zonder zijn aanvoerder, Jens Toornstra, moeten doen dit weekend. Hij viel uit met een enkelblessure tegen Slavia Praag vorige week en zal de komende weken niet in actie komen.

FC Utrecht teamnieuws

FC Utrecht is de laatste weken zoekende. De laatste overwinning dateert alweer uit februari toen er met 2-1 uit bij Heerenveen gewonnen werd. Sindsdien heeft de ploeg van Rick Kruys 3 keer gelijkgespeeld en 2 keer verloren. 

FC Utrecht staat momenteel op de zevende plaats in de Eredivisie die recht geeft op het spelen van play-off voetbal. De voorsprong op de nummers 8 en 9 bedraagt 5 punten dus veel misstappen kunnen de Utrechtenaren niet meer veroorloven. 

Utrecht kan tegen Feyenoord niet beschikken over Christopher Mamengi, Henk Veerman en Naoki Maeda.

Onderlinge resultaten

Sinds 2019 stond Feyenoord vs FC Utrecht 6 keer op het programma. Feyenoord wist 3 ontmoetingen te winnen, FC Utrecht 1 en er werd 2 keer gelijkgespeeld. FC Utrecht wist al 6 wedstrijden in de Kuip niet te winnen.

De laatste wedstrijd Feyenoord vs FC Utrecht eindigde in 3-1 voor de Utrechtenaren in eigen huis. Janssen, Sylla en Gustafson scoorden voor FC Utrecht. Sinisterra scoorde voor Feyenoord.

Wedtips Feyenoord vs FC Utrecht

Feyenoord heeft ook dit seizoen bewezen dat het moeilijk te verslaan is. Arne Slot heeft een aanvallende vechtploeg neergezet die heel moeilijk opzij te zetten is, zeker in de eigen Kuip. De ploeg uit Rotterdam-Zuid bulkt dan ook van het vertrouwen.

FC Utrecht is juist op zoek naar vertrouwen en zal dan ook verdedigend hun mannetje moeten staan dit weekend om niet naar de slachtbank geleid te worden. Wij denken dat Feyenoord ook zaterdag zal gaan winnen.

We verwachten een wedstrijd met veel goals. Vooral aan de kant van Feyenoord.

Hieronder een overzicht van onze voetbal wedden tips voor Feyenoord vs FC Utrecht

🥅 Beide teams scoren: Nee (2.05)

🥅 Asian Handicap: -1.5 Feyenoord (2.04)

⚽ Totaal doelpunten Feyenoord: meer dan 3.5 doelpunten (2.10)

Of je kan natuurlijk kiezen voor een Bet365 special gaan:

🏆 Feyenoord wint beide helften (3.00)