Contacteer Ons

Voorspellingen

Feyenoord vs FC Twente Voorspelling

Feyenoord vs FC Twente voorspelling 9 oktober 2022
Feyenoord vs FC Twente Voorspelling – Eredivisie Speelronde 9
Aftrap: Zondag 9 Oktober, 14.30 uur – De Kuip, Rotterdam

Feyenoord vs FC Twente Voorspelling

Aankomend weekend staat een topper op het programma in de Eredivisie. De nummer 4 Feyenoord speelt dan thuis in De Kuip tegen de nummer 5 FC Twente. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Beide ploegen zijn goed begonnen aan het nieuwe seizoen. Toch zullen zowel Feyenoord als FC Twente denken dat ze wellicht nog meer punten hadden kunnen halen. Ze verloren immers beiden onnodig punten tegen laag geklasseerde teams. 

Aankomende zondag zal Feyenoord er alles aan willen doen om het teleurstellende gelijkspel tegen NEC van afgelopen week weg te spoelen. FC Twente daarentegen wil het goede resultaat tegen Vitesse (3-0) een goed vervolg geven. 

Feyenoord vs  FC Twente belooft dus een interessante wedstrijd te worden tussen 2 ploegen die de ambitie hebben om in de top 3 te eindigen dit jaar.

Feyenoord teamnieuws

Feyenoord heeft in sommige wedstrijden dit seizoen laten zien dat ze over enorm veel kwaliteit beschikken. Zo werd Sturm Graz in eigen huis met 6-0 naar huis gestuurd en werd er meerdere malen meer dan 4 keer gescoord.

Het zal aankomende zondag dan ook niet aan het aanvallend vermogen van de Rotterdammers liggen. Het zal met name aankomen op hoe goed de verdediging voor de dag zal komen. 

Tegen FC Twente kan Arne Slot niet over verdediger Hartman beschikken. Spit Gimenez is op tijd hersteld en kan tegen de Tukkers in de basis starten

FC Twente teamnieuws

FC Twente verraste vriend en vijand enkele weken geleden door knap in eigen huis van PSV te winnen. Daarna werd er tegen AZ gelijk gespeeld met 1-1, werd er verloren tegen Heerenveen met 2-1 en vorige week gewonnen met 3-0 van Vitesse. 

De ploeg van Ron Jans presteert de laatste weken dus erg wisselvallig. In De Kuip zullen de Tukkers dan ook een goed resultaat willen neerzetten om de aansluiting met de top in de Eredivisie niet te verliezen. 

Ron Jans kan tegen Feyenoord niet beschikken over Pleguezuelo, Sadilek, Steijn, Unnerstall, Rots en Issam El Maach. 

Met zowel Unnerstall en El Maach heeft FC Twente dus een waar keepersprobleem. Tyton zal hoogstwaarschijnlijk op doel staan tegen Feyenoord.

Onderlinge resultaten

Sinds 2018 speelden Feyenoord vs FC Twente 8 keer tegen elkaar. De Tukkers wisten in totaal 2 keer te winnen. Feyenoord wist ook 2 keer te winnen. De andere 4 keer werd er gelijk gespeeld.

Vorig jaar eindigde de wedstrijd tussen de twee ploegen in een 1-2 overwinning voor FC Twente.

Voorspelling Feyenoord vs FC Twente

Feyenoord – FC Twente is een wedstrijd tussen twee aan elkaar gewaagde ploegen. Wij verwachten dat Feyenoord met de aanvallende kwaliteiten in de ploeg toch in eigen huis het verschil weet te maken. 

Wanneer Het Legioen achter de Rotterdammers gaat staan, zal het voor FC Twente moeilijk worden om met een punt uit Rotterdam huiswaarts te keren. 

Wedtips

De wedtips voor Feyenoord vs FC Twente zijn deze keer geselecteerd met quoteringen van Zebet Nederland. Je maakt eenvoudig een account aan via onderstaande knop.

🏆 Feyenoord wint (1.68)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.67)

⚽ Feyenoord scoort in beide helften (2.15)