Contacteer Ons

Voorspellingen

FC Utrecht vs FC Twente Voorspelling

FC Utrecht vs FC Twente
FC Utrecht vs FC Twente Voorspelling
Aftrap: Woensdag 22 December, 21.00 uur – Galgenwaard, Utrecht

FC Utrecht vs FC Twente: Onze Voorspelling

De laatste speelronde voor FC Utrecht en FC Twente in 2021 is op 22 december. De twee ploegen spelen in Utrecht om te zien wie in de subtop kan blijven en wie er voorlopig zal afhaken. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

FC Utrecht staat op de 7e plaats en kan met een overwinning op gelijke hoogte met FC Twente komen. Als FC Twente wint, naderen ze de top 3 op 2 punten. Aanstaande woensdag staat dus genoeg op het spel voor de Tukkers en de Utrechtenaren.

FC Utrecht Teamnieuws
FC Utrecht is na 17 speelronden in het linkerrijtje van de Eredivisie te vinden op 8 punten van de nummer 3 Feyenoord. Afgelopen weekend wist de ploeg van René Hake niet verder dan een 2-2 gelijkspel te komen tegen Fortuna Sittard.

De ziekenboeg van FC Utrecht is aardig vol. Christopher Mamengi, Mike van der Hoorn, Tommy St. Jago en Sylian Mokono zullen allen niet aan de aftrap verschijnen. Mahi, die nog goed was voor het eerste doelpunten tegen Fortuna Sittard, zal wel aan de aftrap verschijnen.

FC Twente Teamnieuws
FC Twente doet het na 17 speelronden het beste van de ploegen buiten de traditionele top 3. Na 17 wedstrijden gespeeld te hebben, heeft Ron Jans een keurige prestatie geleverd door een stug team neer te zetten dat van iedereen kan winnen. Afgelopen weekend werd PEC Zwolle nog eenvoudig met 3-1 aan de kant gezet.

De Tukkers zijn al 7 wedstrijden ongeslagen en ze zullen ook zeker tegen FC Utrecht goed voor de dag willen komen. Dat zal geen probleem zijn daar Ron Jans over een volledig fitte selectie kan beschikken.

Onderlinge Resultaten
Eerder dit seizoen speelden beiden ploegen in Enschede al tegen elkaar en toen wist FC Twente met 1-0 te winnen. Robin Pröpper wist toen in de 91e minuut voor de enige treffer van de wedstrijd te tekenen.

Onze Wedtips voor FC Utrecht vs FC Twente

FC Utrecht vs FC Twente wordt een open wedstrijd tussen twee goede teams. FC Twente is de ploeg in vorm, maar FC Utrecht weet altijd goed te presteren als de druk op de ketel staat. Daarom denken wij dat FC Utrecht met een voorsprong de rust in zal gaan. Vervolgens zal FC Twente er alles aan doen om een gelijkspel uit te halen, maar FC Utrecht zal op de counter profiteren en de score zelfs weten uit te breiden. 

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.68)

🥅 Rust resultaat: FC Utrecht (2.23)

⚽ Totaal doelpunten: minder dan 2.5 doelpunten (2.10)

Odds via BetCity