Contacteer Ons

Voorspellingen

FC Utrecht vs AZ Voorspelling

FC Utrecht vs AZ Eredivisie Voorspelling 11 mei
FC Utrecht vs AZ Voorspelling
Aftrap: Woensdag 11 Mei, 20.00 uur – Galgenwaard, Utrecht

FC Utrecht vs AZ Voorspelling

Er staat weer een midweeks programma voor de deur in de Eredivisie. Op woensdag 11 mei wordt FC Utrecht vs AZ gespeeld in de Galgenwaard. Beide ploegen weten dat ze aan het einde van het seizoen gaan strijden om Europees voetbal in de play-offs. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Er is voor AZ nog een kleine kans dat ze play-offs ontlopen en plaats 4 van FC Twente kunnen overnemen. Ze staan immers maar 3 punten achter op de Tukkers. 

FC Utrecht kan zich al volledig richten op de play-offs. De ploeg van Rick Kruys kan niet meer 9e worden en plaats 4 is ook buiten bereik. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een open wedstrijd in Utrecht.

FC Utrecht teamnieuws

FC Utrecht snakte naar een overwinning afgelopen week. De Domstedelingen wisten al 6 wedstrijden op rij niet te winnen. Afgelopen week werd er dus eindelijk thuis gewonnen van NEC door een doelpunt van Douvikas. 

FC Utrecht zal alle pijlen richten op de play-offs voor Europees voetbal. De ploeg van Rick Kruys zal in de play-offs hoogstwaarschijnlijk AZ ook tegenkomen. Het is ze dan ook alles aan gelegen om sterk voor de dag te komen in eigen huis.

FC Utrecht kan tegen AZ geen beroep doen op Mamengi, Ramselaar, Veerman, St. Jago en Maeda. Daarnaast is Mike van der Hoorn geschorst.

AZ teamnieuws

AZ moet hopen op een misstap van FC Twente om aan het einde van het seizoen play-offs voor Europees voetbal te ontlopen. De ploeg uit Alkmaar staat 3 punten achter op FC Twente, maar heeft een beter doelsaldo en een relatief eenvoudig restant van het seizoen voor de boeg. Er is AZ dan ook alles aan gelegen om de wedstrijd tegen FC Utrecht te winnen.

AZ kan tegen FC Utrecht niet beschikken voor Jelle Duin en Jeremy Helmer vanwege blessures. Oud FC Utrecht speler Timo Letschert zal er niet bij zijn vanwege een schorsing.

Onderlinge resultaten

Sinds 2018 stonden FC Utrecht en AZ in totaal 8 keer tegenover elkaar. Utrecht wist 3 wedstrijden te winnen, AZ wist er ook 3 te winnen. Er werd 2 keer gelijkgespeeld. De laatste wedstrijd dateert van oktober 2021. Toen wist AZ thuis gehakt te maken van FC Utrecht door met maar liefst 5-1 te winnen.

Wedtips FC Utrecht vs AZ

FC Utrecht vs AZ zal een open wedstrijd worden. FC Utrecht kan vrijuit voetballen, maar moet wel de nodige spelers missen. 

AZ weet altijd wel het net te vinden. In de laatste 6 wedstrijden werd er steeds minimaal 1 keer gescoord. FC Utrecht heeft de laatste 5 wedstrijden op rij ook weten te scoren. Wij denken daarom dat er aanstaande woensdag genoeg doelpunten zullen vallen. 

Uiteindelijk verwachten we dat AZ met de overwinning van het veld afstapt. FC Utrecht mist namelijk te veel belangrijke spelers om het AZ moeilijk te maken.

De odds voor FC Utrecht vs AZ komen van Circus Bet, klik op onderstaande banner om je weddenschappen te plaatsen.

🏆 AZ wint (2.27)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.61)

⚽ Totaal doelpunten: meer dan 2.5 doelpunten (2.19)

Of je kan natuurlijk kiezen voor een combi-bet op Circus Bet:

🏆 Beide teams scoren en AZ wint (3.90)