Contacteer Ons

Voorspellingen

FC Utrecht vs Ajax Voorspelling

FC Utrecht vs Ajax voorspelling Eredivisie 2022
FC Utrecht vs Ajax Voorspelling – Eredivisie Speelronde 4
Aftrap: Zondag 28 Augustus, 12.15 uur – Galgenwaard, Utrecht

FC Utrecht vs Ajax Voorspelling

Ajax en FC Utrecht staan dit weekend tegenover elkaar in vierde speelronde van de Eredivisie. Koploper Ajax is er alles aan gelegen om ongeslagen te blijven. FC Utrecht aan de andere kant zal de slechte start van het seizoen een ommekeer willen geven. Een goed resultaat tegen de aartsrivaal zal daarbij zeker helpen.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

FC Utrecht vs Ajax staat altijd garant voor sensatie. De wedstrijd leeft enorm onder de supporters en we verwachten daarom ook dit jaar weer een wedstrijd vol spanning, emoties en hopelijk goed voetbal.

FC Utrecht teamnieuws

FC Utrecht staat na 3 speelrondes op een teleurstellende 12e plaats met maar 2 punten uit de eerste drie wedstrijden. Je kan dus gerust zeggen dat het niet lekker loopt bij de Domstedelingen. Vooral de laatste wedstrijd tegen Emmen ging door geschutter verloren. 

Trainer Henk Fraser zal tegen Ajax een heel ander FC Utrecht willen laten zien. Vooral de nieuwe spelers Bas Dost, Nick Viergever en Luuk Brouwers hebben tot op heden nog geen potten kunnen breken. 

Henk Fraser heeft daarnaast te maken met een aardig volle ziekenboeg aan het begin van het seizoen. De trainer van FC Utrecht kan aanstaande zondag tegen Ajax niet beschikken over Ramon Hendriks, Bart Ramselaar, Tommy St. Jago en Mike van der Hoorn vanwege blessures.

Ajax teamnieuws

Daar waar het bij FC Utrecht stroef loopt, wint Ajax haar wedstrijden naar verwachting. Het spel is niet altijd even goed, maar na 3 wedstrijden is Ajax de enige ploeg in de Eredivisie die alle wedstrijden wist te winnen. 

De laatste wedstrijd tegen Sparta werd ook gewonnen. Weliswaar maar met 0-1, maar de Amsterdammers zullen daar maling aan hebben. Steven Bergwijn wist door een goal in de 37e minuut het minimale verschil op het scorebord te zetten.. 

Het enige echte nieuws uit Amsterdam is de interesse van het buitenland in Anthony. Zo zou Manchester United de Braziliaan maar al te graag willen overnemen. Alfred Schreuder heeft al diverse malen aangegeven geen basisspelers meer kwijt te willen raken.

Tegen FC Utrecht kan de trainer overigens over een geheel fitte selectie beschikken.

Onderlinge resultaten

FC Utrecht vs Ajax staat altijd garant voor spektakel. Vorig jaar werd het 0-3 voor Ajax door doelpunten van Brobbey en Anthony. In totaal speelden beide teams sinds 2018 11 keer tegen elkaar. 

Ajax wist 7 keer te winnen, FC Utrecht wist 2 keer te winnen en er werd 2 keer gelijkgespeeld. In alle wedstrijden werd er minimaal 1 keer gescoord.

Voorspelling FC Utrecht vs Ajax

Henk Fraser hoeft zijn team tegen Ajax niet te motiveren. We verwachten dat dit het moment gaat worden waarop FC Utrecht de slechte seizoensstart weg gaat spelen met een goede wedstrijd.

De Utrechtenaren maken zeker een kans gezien het spel dat Ajax afgelopen week liet zien tegen Sparta. Daarnaast zal het publiek in Utrecht ook een grote rol spelen. Zeker als FC Utrecht op voorsprong weet te komen, verwachten we dat Ajax het wel eens moeilijk zou kunnen krijgen.

Wedtips

De wedtips voor FC Utrecht vs Ajax zijn deze week afkomstig van BetCity Nederland. Maak een account aan via onderstaande knop en zet in!

🏆Dubbele Kans: FC Utrecht of Gelijkspel (2.80)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.60)

⚽ Bas Dost scoort (3.20)